Koning Kanjer logo

Koning Kanjer reviews en ervaringen

Koning Kanjer reviews en ervaringen
847
Koning Kanjer logo
Website
Koning Kanjer
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Koning Kanjer

Online winkelen biedt het gemak om snel en efficiënt producten te verkrijgen, ideaal voor last-minute aankopen of om de drukte te ontvluchten. Koning Kanjer biedt precies wat je zoekt, tegen aantrekkelijke prijzen. Maar hoe betrouwbaar is Koning Kanjer? Door ervaringen van anderen te lezen, kom je hierachter. Ontdek beoordelingen en krijg extra informatie over Koning Kanjer, allemaal overzichtelijk gepresenteerd. Overweeg je na het lezen van de reviews klant te worden, of ben je dat al? Deel dan ook jouw ervaring met Koning Kanjer met ons.

Over Koning Kanjer

Koning Kanjer onderscheidt zich met een uniek en eerlijk beginverhaal, evenals een breed en leuk assortiment. Je vindt er alles van kook-, tafel- & BBQ-artikelen tot elektronica en sieraden. Volg de Koning op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Hoewel gevestigd in Almere, fungeert Koning Kanjer voornamelijk als tussenpersoon tussen jou en de verkoper, zonder zelf de leverancier te zijn. De website Koning Kanjer.nl en de naam Koning Kanjer Trader zijn eigendommen van Vanherle Trading.

Waarom kiezen voor Koning Kanjer

Het comfort van thuiswinkelen gecombineerd met lage prijzen maakt Koning Kanjer aantrekkelijk. Leveranciers bieden hun producten aan tegen prijzen die meestal lager liggen dan in fysieke winkels, inclusief verzendkosten. Dit zorgt voor transparante prijzen en een snelle levering. Let wel, bestellen is enkel mogelijk met een account.

Is Koning Kanjer betrouwbaar?

Als tussenpersoon waarborgt Koning Kanjer betrouwbaarheid door te bemiddelen bij geschillen en door veilige betaalmethodes zoals iDEAL, Mastercard, Visa en PayPal aan te bieden. Persoonlijke gegevens worden beschermd en enkel gebruikt voor het leveren van het pakket.

Klantenservice en klachten

Voor vragen of problemen is Koning Kanjer bereikbaar via verschillende kanalen zoals het contactformulier, telefoon of e-mail. Brieven zijn eveneens een optie. Voor productgerelateerde problemen of garantiekwesties is direct contact met de leverancier vereist. Mocht je er niet uitkomen, biedt Koning Kanjer hulp. Herroepingsrecht is standaard 2 weken en bij schade varieert de afhandeling per leverancier.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je een ervaring met Koning Kanjer, dan horen wij graag jouw verhaal. Deel je review over de service, levering en kwaliteit van het product. Jouw feedback kan anderen helpen bij hun keuze om wel of niet bij Koning Kanjer te bestellen. Bedankt voor het delen van je ervaringen!

Reviews over Koning Kanjer
Gerelateerde bedrijven
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Koning Kanjer
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koning Kanjer een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Koning Kanjer. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Koning Kanjer zouden bestellen.

In welke sectoren is Koning Kanjer actief?

Koning Kanjer is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals dierenwinkels , elektronica , juweliers , telefoon accessoires en tuin.

Ik heb de beoordelingen van Koning Kanjer goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Koning Kanjer gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Koning Kanjer geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Koning Kanjer u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie