Ep logo

Ep reviews en ervaringen

Bezoek de website
Ep reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1235
Ep logo
Website
ep.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen bij EP

Voordat je investeert in elektronica zoals televisies of computers, wil je zeker zijn van je keuze. Overweeg je aankopen bij EP? Wij hebben de essentiële punten uit klantreviews en ervaringen samengevat, zodat je een weloverwogen besluit kan nemen.

Kenmerken van EP

EP, wat staat voor Electronic Partner, is een netwerk van circa honderd fysieke winkels in Nederland, naast de online verkoopopties. Deze winkels worden geleid door zelfstandige ondernemers die expert zijn in consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur. Oorspronkelijk uit Duitsland, is EP nu actief in meerdere Europese landen, met een focus op service en een breed assortiment.

De Voordelen van Kiezen voor EP

Bij EP vind je een uitgebreid assortiment aan televisies, audioapparatuur, witgoed, keukenapparatuur, huishoudelijke items, persoonlijke verzorgingsproducten en computers en multimedia, van topmerken zoals Indesit, AEG, Siemens, Bosch, Sony, Philips, en Sharp. Klantvriendelijkheid staat voorop; EP garandeert professioneel advies, uitmuntende service en producten met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Betrouwbaarheid van EP

De vraag naar betrouwbaarheid is belangrijk. EP is erkend met een Thuiswinkel Waarborg, wat aantoont dat zij werken volgens de nationale wet- en regelgeving. Het bedrijf biedt mogelijkheden voor achteraf betalen via Afterpay en een bedenktijd van veertien dagen voor online aankopen. Dit heeft geresulteerd in een gemiddelde klantbeoordeling van 9.1 voor EP.

Klantenservice en Afhandeling van Klachten bij EP

EP zet de klant altijd op de eerste plaats, getuige hun uitstekende klantenservice. Mocht er toch een klacht zijn, dan kan die moeiteloos telefonisch of per e-mail worden doorgegeven, of via de actieve Facebookpagina van EP.

Ook Jouw Beoordeling Telt

De ervaringen van klanten bij EP maken het makkelijker voor jou om een goede keuze te maken. Mocht je kiezen voor EP, vergeet dan niet zelf ook een beoordeling te delen. Jouw feedback is waardevol en kost slechts een minimale inspanning.

Reviews over Ep
Gerelateerde bedrijven
Remarkt logo
Remarkt
8 beoordelingen
5,9
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
Bundles logo
Bundles
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
6,8
34% zou opnieuw kopen
Slechte leveringsservice voor tv

Het online bestellen van een tv leek simpel, maar de levering werd een nachtmerrie. Ondanks het aangeven van een gewenste leverdatum en meerdere pogingen om contact op te nemen, kreeg ik te horen dat de tv van ver zou komen, via een externe bezorgdienst. Na een belofte over een belletje voor de leveringstijd, heb ik niets meer vernomen. Ik weiger de hele dag te wachten. Ze mogen de tv houden en ik wil mijn aanbetaling terug. Een zeer teleurstellende ervaring.

Geplaatst op: 08-02-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Noortje R.

7 / 10
5/5 2/5 5/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Bestellen Zonder Levering

Een televisie besteld met een ordernummer maar later bleek dat het product niet op voorraad was. Het is onacceptabel dat men iets kan kopen wat niet geleverd kan worden. Een zeer slechte ervaring, afraden om hier iets te bestellen.

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Naomi V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Uitmuntende klantenservice

De klantenservice was fantastisch. De technische medewerker had veel kennis over de producten en nam uitgebreid de tijd voor mijn vragen. Ik zal zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Gerrit N.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Ep
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Remarkt logo
Remarkt
8 beoordelingen
5,9
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
Bundles logo
Bundles
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ep een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Ep. Hun gemiddelde score is 6,8 waar 34% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Ep zouden bestellen.

In welke sectoren is Ep actief?

Ep is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals computer , elektronica , verzorging & gezondheid en witgoed.

Ik heb de beoordelingen van Ep goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Ep gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Ep geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Ep u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie