AliExpress logo

AliExpress reviews en ervaringen

Bezoek de website
AliExpress reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
274
AliExpress logo
Website
nl.aliexpress.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen met AliExpress

Geïnteresseerd in wat anderen vinden van AliExpress? Ontdek uiteenlopende meningen over AliExpress verzameld op één plek. Lees gebruikerservaringen en beslis of AliExpress jouw keuze wordt voor toekomstige aankopen.

Introductie tot AliExpress

AliExpress, een onderdeel van de Alibaba Group opgericht in 1999 te Hangzhou, China, fungeert als een online marktplaats zonder zelf producten te verkopen. Het platform is erop gericht om Chinese producten aan te bieden aan internationale klanten. Aanvankelijk richtte AliExpress zich op bulkverkoop met minimale orders, maar is uitgegroeid tot een platform ook voor individuele consumenten dankzij verkopers die producten per stuk aanbieden. De aangeboden goederen zijn vaak voordelig geprijsd dankzij direct contact met consumenten, geen fysieke winkels en massaproductie. Leveringen in Europa variëren van 3 tot 60 dagen, en producten verzonden per boot komen vaak zonder verzendkosten.

Waarom Kiezen voor AliExpress?

AliExpress biedt Europese klanten toegang tot een bijna oneindige verzameling producten, van items van slechts €2 tot luxe horloges en complete kostuums, allemaal eenvoudig online te bestellen. Met meestal gratis of zeer lage verzendkosten, is bestellen uit China net zo voordelig als binnenlands bestellen. Gezien de concurrentie tussen verkopers, loont het om op zoek te gaan naar de beste deals. Het gebruik van coupons voor extra kortingen op de toch al lage prijzen maakt shoppen op AliExpress nog aantrekkelijker.

Betrouwbaarheid van AliExpress

Hoewel AliExpress zelf geen keurmerk draagt, staat het bekend om zijn strenge beleid tegen slechte verkopers. Bij problemen ontvangt de klant doorgaans zijn geld terug. Voor het beoordelen van verkopers en producten gebruikt AliExpress een systeem van reputatiebeoordelingen, klantenreviews, en de mogelijkheid om contact op te nemen met de verkoper. Dit alles draagt bij aan de transparantie en de mogelijkheid om betrouwbare aankopen te doen.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Bereikbaarheid voor klantenservice en klachten is voornamelijk online via geautomatiseerde chat en antwoordsystemen. Bij problemen met een aankoop kan een geschil (dispute) worden ingediend, waarna na beoordeling een mogelijke terugbetaling volgt. In sommige gevallen wordt gevraagd het product terug te sturen.

Deel jouw Ervaring met AliExpress

Heb je een aankoop gedaan bij AliExpress en wil je jouw ervaring delen? Laat hier je bevindingen achter om anderen te helpen AliExpress optimaal te benutten.

Reviews over AliExpress
Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over AliExpress
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AliExpress een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over AliExpress. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij AliExpress zouden bestellen.

In welke sectoren is AliExpress actief?

AliExpress is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals elektronica , hobby , speelgoed , voordeelshops en warenhuizen.

Ik heb de beoordelingen van AliExpress goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van AliExpress gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of AliExpress geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van AliExpress u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie