Alternate logo

Alternate reviews en ervaringen

Bezoek de website
Alternate reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
659
Alternate logo
Website
alternate.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Alternate.nl

Ontdek wat klanten zeggen over hun ervaringen bij Alternate.nl. Van de betrouwbaarheid tot de persoonlijke ervaringen, lees hier waarom Alternate.nl het overwegen waard is voor jouw online aankopen.

Over Alternate.nl

Opgericht in Duitsland in 1992, heeft Alternate.nl zich ontwikkeld tot een vooraanstaande Europese online retailer van computers, computeronderdelen en multimedia producten. Naast computers, biedt Alternate.nl een breed scala aan elektronica en gereedschappen. Met vestigingen in Duitsland, België en Nederland, en het verzenden van circa 10.000 pakketten dagelijks, staat Alternate.nl bekend om zijn uitgebreide assortiment en professionele dienstverlening.

Waarom kiezen voor Alternate.nl

Als expert in computers, multimedia en elektronica biedt Alternate.nl een breed aanbod van topmerken en nicheproducten. Hun professionele webshop staat bekend om de snelle levering — vaak binnen 1 tot 2 werkdagen — en aantrekkelijke aanbiedingen. Shoppen bij Alternate.nl betekent toegang tot uitgebreide productinformaties, snelle levering en geweldige deals.

Is Alternate.nl betrouwbaar?

Met decennialange ervaring, een groot aanbod en meerdere fysieke vestigingen, heeft Alternate.nl zich bewezen als een betrouwbare webshop. Voor een veilige en aangename online winkelervaring biedt Alternate.nl diverse betaalmogelijkheden aan, inclusief Ideal, Visa, Mastercard, en Paypal.

Klantenservice en klachten

Alternate.nl staat bekend om zijn toegankelijke en gedegen klantenservice. Voor vragen of klachten kun je eenvoudig contact opnemen via telefoon, e-mail, of live chat. Alternate.nl streeft ernaar om klachten snel en naar tevredenheid op te lossen, met focus op een effectieve klachtbehandeling.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met online shoppen bij Alternate.nl? Deel jouw mening en help anderen met jouw inzichten over hun diensten en producten. Was jouw bestelling naar wens en zou je Alternate.nl aanbevelen? Deel jouw ervaringen hier en draag bij aan de community.

Reviews over Alternate
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Alternate
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alternate een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Alternate. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Alternate zouden bestellen.

In welke sectoren is Alternate actief?

Alternate is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals computer , elektronica , speelgoed , gereedschap , hobby , kantoor , witgoed , software en programmas , warenhuizen , smarthome en tuin.

Ik heb de beoordelingen van Alternate goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Alternate gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Alternate geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Alternate u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie