Winparts logo

Winparts reviews en ervaringen

Winparts reviews en ervaringen
259
Winparts logo
Website
Winparts
Categorie
Webshops

Ervaringen en Beoordelingen van Winparts

Voor doe-het-zelvers en autoliefhebbers biedt Winparts een snelle en gemakkelijke manier om auto-onderdelen online te bestellen voor zelfmontage. We hebben recensies van bestaande klanten verzameld om je een duidelijk beeld te geven van wat Winparts te bieden heeft, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken over hun diensten.

Introductie tot Winparts

Opgericht in 2004 door de Van Essen broers in Winneweer, Groningen, is Winparts ontstaan uit de noodzaak van het vinden van een passende versnellingsbak voor een BMW E12. Hun zakelijk concept om auto-onderdelen te verkopen werd snel een succes en heeft zich inmiddels uitgebreid naar België en Zweden. Als specialist in auto-onderdelen is Winparts een belangrijke speler geworden in de auto-onderdelenindustrie.

Waarom Winparts kiezen?

Bestellen bij Winparts betekent aanzienlijke besparingen door zelf auto-onderdelen te monteren. Hun uitgebreide catalogus is eenvoudig doorzoekbaar met je kenteken, waardoor je snel vindt wat je nodig hebt. Daarbij biedt Winparts 30 dagen ruilgarantie, veilige betaalopties en snelle leveringen. De deskundige helpdesk staat altijd paraat om je van dienst te zijn, zodat je met vertrouwen kunt bestellen. Van bougies tot kentekenplaathouders en van automatten tot remsystemen, Winparts heeft alles netjes gecategoriseerd voor een gemakkelijke zoektocht.

Betrouwbaarheid van Winparts

Winparts heeft zich bewezen als een betrouwbare leverancier van auto-onderdelen van diverse merken. De producten die bij je kenteken passen, zijn altijd correct en betalingen via iDeal zijn veilig. Hun betrouwbaarheid wordt onderstreept door de erkenning met het Thuiswinkel Waarborg en de Ecommerce Europe Trustmark Code of Conduct, wat alles zegt over de betrouwbaarheid en professionaliteit van Winparts.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Als grote speler op de markt voor auto-onderdelen, beschikt Winparts over een uitstekende klantenservice. Voor vragen of klachten kun je telefonisch of via e-mail contact opnemen. Ook via sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter is Winparts bereikbaar. Om op de hoogte te blijven van aanbiedingen, kun je je inschrijven voor hun gratis nieuwsbrief.

Deel Jouw Beoordeling

Wij nodigen je uit om jouw eigen ervaringen met Winparts te delen door een beoordeling achter te laten. Jouw onafhankelijke beoordelingen helpen anderen bij het maken van de juiste keuze. Mag Winparts op jouw input rekenen?

Reviews over Winparts
Gerelateerde bedrijven
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Oranje-artikelen-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Winparts
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Oranje-artikelen-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Winparts een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Winparts. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Winparts zouden bestellen.

In welke sectoren is Winparts actief?

Winparts is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals auto onderdelen.

Ik heb de beoordelingen van Winparts goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Winparts gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Winparts geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Winparts u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie