Onlinehondenspeciaalzaak.nl logo

Onlinehondenspeciaalzaak.nl reviews en ervaringen

Bezoek de website
Onlinehondenspeciaalzaak.nl reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
896
Onlinehondenspeciaalzaak.nl logo
Website
onlinehondenspeciaalzaak.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Recensies en Klantreflecties over Onlinehondenspeciaalzaak.nl

rn

Benieuwd naar hoe anderen Onlinehondenspeciaalzaak.nl ervaren? Ontdek door onze verzamelde recensies hoe klanten deze specialist in trainingsproducten voor honden waarderen. Vind hier antwoorden op vragen zoals: Zijn de productprijzen in balans met de kwaliteit? En houdt Onlinehondenspeciaalzaak.nl zich aan zijn beloftes? Door deze feedback door te nemen, krijg je inzicht of Onlinehondenspeciaalzaak.nl een te vertrouwen online winkel is voor jouw hondenbenodigdheden.

rnrn

Informatie over Onlinehondenspeciaalzaak.nl

rn

Online Honden Speciaalzaak B.V., gesticht in december 2020 en gevestigd in Waardenburg, wijdt zich aan het aanbieden van producten die helpen bij het corrigeren van ongewenst hondengedrag. Op hun website, Onlinehondenspeciaalzaak.nl, vind je een divers aanbod van trainingshalsbanden, anti-blafbanden, speeltjes en traktaties tegen aantrekkelijke prijzen. Alle aangeboden items zijn RoHS gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de Europese standaarden. De halsbanden en tuigjes zijn ontworpen voor comfort en gebruiksgemak van je hond. Bovenop de verkoop biedt de site nuttige informatie over potentiele oorzaken achter het ongewenste gedrag van je huisdier.

rnrn

Waarom Onlinehondenspeciaalzaak.nl kiezen?

rn

Voor eigenaars wiens honden neigen te ontsnappen of die veelvuldig blaffen, biedt Onlinehondenspeciaalzaak.nl mogelijk een oplossing. Dankzij directe inkoop bij de fabrikant levert deze winkel gunstig geprijsde producten. Bestel je op een werkdag voor 16:30, dan wordt je bestelling diezelfde dag verzonden. Gratis verzending bij orders boven de €85,-. Retourneren is makkelijk, met 14 dagen om je retour te melden en nog eens 14 dagen om de artikelen terug te sturen. Let op: bepaalde producten zoals shampoo, voeding en vlooienbanden zijn uitgesloten van retour.

rnrn

Betrouwbaarheid van Onlinehondenspeciaalzaak.nl

rn

Onlinehondenspeciaalzaak.nl, operationeel onder Online Honden Speciaalzaak B.V., is officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Hun bedrijfsdata, inclusief KvK-nummer en route, staan transparant op de site. Met een lidmaatschap bij Stichting WebwinkelKeur en hoge klantbeoordelingsscores toont de webshop zijn betrouwbaarheid. De webshop is juridisch gecontroleerd en voldoet aan Europese richtlijnen. Met meerdere contactopties en een uitnodiging om vragen te stellen, zet Onlinehondenspeciaalzaak.nl zich in voor hoge klanttevredenheid.

rnrn

Klantenservice en klachtenafhandeling

rn

Onlinehondenspeciaalzaak.nl moedigt aan om contact op te nemen voor ondersteuning. Bereikbaarheid via telefoon, WhatsApp, e-mail en een contactformulier. Voor klachten, adviseert men eerst contact op te nemen via e-mail. Niet op te lossen? Dien dan je klacht in bij Stichting WebwinkelKeur via de website link of overweeg de Europese Commissie als volgende stap. De directe link naar de geschillencommissie spiegelt de toewijding aan klanttevredenheid.

rnrn

Jouw Beoordeling Telt Ook

rn

Heb je ervaringen met de producten of service van Onlinehondenspeciaalzaak.nl? Door jouw review te delen, help je anderen bij het maken van een geïnformeerde keuze. Jouw persoonlijke ervaring kan waardevol zijn voor potentiële klanten bij hun besluit om hier of elders hun hondenproducten te kopen.

Reviews over Onlinehondenspeciaalzaak.nl
Gerelateerde bedrijven
Zooplus logo
Zooplus
12 beoordelingen
5,5
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
Yarrah logo
Yarrah
0 beoordelingen
10
9
100% zou opnieuw kopen
Super kwaliteit

Bijna acht jaar geleden kocht ik een halsband voor mijn hond, die ik vandaag de dag nog steeds gebruik. Deze halsband is gemakkelijk verstelbaar en blijft heel. Uitstekende kwaliteit!

Geplaatst op: 10-04-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Merle G.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Onlinehondenspeciaalzaak.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zooplus logo
Zooplus
12 beoordelingen
5,5
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
Yarrah logo
Yarrah
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onlinehondenspeciaalzaak.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Onlinehondenspeciaalzaak.nl. Hun gemiddelde score is 9 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Onlinehondenspeciaalzaak.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Onlinehondenspeciaalzaak.nl actief?

Onlinehondenspeciaalzaak.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals dierenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van Onlinehondenspeciaalzaak.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Onlinehondenspeciaalzaak.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Onlinehondenspeciaalzaak.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Onlinehondenspeciaalzaak.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie