Onlineskateshop.nl logo

Onlineskateshop.nl reviews en ervaringen

Onlineskateshop.nl reviews en ervaringen
898
Onlineskateshop.nl logo
Website
Onlineskateshop.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Onlineskateshop.nl

Op zoek naar skates? Onlineskateshop.nl biedt een uitgebreide selectie en wordt door vele klanten geprezen. Maar hoe betrouwbaar en kwalitatief is deze webshop echt? Klantbeoordelingen leveren een heldere kijk op hun service en productaanbod. Hier vind je een overzicht van echte gebruikerservaringen met Onlineskateshop.nl.

Over Onlineskateshop.nl

Met zowel een online aanwezigheid als een fysieke winkel in Scheveningen, staat Onlineskateshop.nl bekend om zijn expertise in skates en aanverwante producten. Hun focus ligt op deskundig advies, een ruim en kwalitatief productaanbod, en een sterke after-sales service, gecombineerd met een snelle levering van online bestellingen. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen via hun nieuwsbrief of sociale mediakanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Waarom kiezen voor Onlineskateshop.nl?

Vind topmerken zoals Slamm, Zealous, en meer bij Onlineskateshop.nl. Hun website is overzichtelijk gerangschikt in categorieën zoals skates, steps, en meer, compleet met accessoires. Bestellingen boven de 59 euro worden gratis verzonden. Betalingsmogelijkheden zijn divers, inclusief iDeal en PayPal. Niet tevreden? Retouren kan makkelijk binnen dertig dagen na ontvangst.

Is Onlineskateshop.nl betrouwbaar?

De fysieke winkelpresence verhoogt de betrouwbaarheidsfactor van Onlineskateshop.nl. Alle wettelijke informatie is makkelijk vindbaar online. De webshop is gecertificeerd met het Webshop Keurmerk, wat extra consumentenbescherming biedt en een veilig gevoel geeft bij aankopen.

Klantenservice en klachten

Bij vragen buiten de FAQ, bereik je de klantenservice van Onlineskateshop.nl via telefoon, mail of het contactformulier online. Klachten worden serieus genomen en binnen 14 dagen behandeld, met de mogelijkheid deze via de webshop of het Stichting Webshop Keurmerk klachtenformulier in te dienen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Onlineskateshop.nl? Of het nu gaat om de productkwaliteit, leveringssnelheid of aanbeveling aan anderen, we horen graag jouw mening. Deel je recensie hier en help anderen in hun keuze voor Onlineskateshop.nl.

Reviews over Onlineskateshop.nl
Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Onlineskateshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onlineskateshop.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Onlineskateshop.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Onlineskateshop.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Onlineskateshop.nl actief?

Onlineskateshop.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals sport & fitness.

Ik heb de beoordelingen van Onlineskateshop.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Onlineskateshop.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Onlineskateshop.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Onlineskateshop.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie