MiniInTheBox logo

MiniInTheBox reviews en ervaringen

MiniInTheBox reviews en ervaringen
1120
MiniInTheBox logo
Website
MiniInTheBox
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen MiniInTheBox

Ontdek betrouwbaarheid en klantenservice beoordelingen van MiniInTheBox op deze pagina. Lees gebruikersrecensies van klanten die eerder aankopen deden om een weloverwogen keuze te maken.

Over MiniInTheBox

Opgericht in 2007, MiniInTheBox is uitgegroeid tot een toonaangevende online retailer van hoogwaardige consumentenproducten. Het streeft ernaar wereldwijde klanten toegang te bieden tot online aankoop en verkoop van eigen producten tegen een universele prijs.

MiniInTheBox biedt klanten wereldwijd groothandelsprijzen door directe inkoop bij Chinese leveranciers. Met een aanbod voor zowel consumenten als groothandelaren, bedient het klanten uit meer dan 200 landen en blijft het snel groeien door het aanbieden van topkwaliteit goederen tegen competitieve prijzen.

MiniInTheBox zet zich in voor een soepele winkelervaring en streeft ernaar de verwachtingen van haar klanten te overtreffen met behulp van een uitstekende klantenservice, beschikbaar 24 uur per dag gedurende werkdagen. De inspirerende bedrijfsnaam weerspiegelt de ambitie om altijd verrassend en innoverend te zijn.

Waarom kiezen voor MiniInTheBox

MiniInTheBox onderscheidt zich met een breed assortiment in diverse categorieën zoals mobiele telefoons, mode, elektronica en huiswaren. Klanten vinden hier producten die elders vaak duurder zijn, aangeboden tegen voordelige prijzen.

Is MiniInTheBox betrouwbaar?

Als erkende, beursgenoteerde onderneming onder naam LITB, biedt MiniInTheBox betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal en VISA. Ondanks de populariteit in Nederland en de uitgebreide reeks producten, wordt aanbevolen rekening te houden met verzendtijden en potentiële invoerrechten bij bestellingen.

Klantenservice en klachten

MiniInTheBox waardeert klanttevredenheid hoog en biedt een uitgebreid Help Centrum op hun website voor ondersteuning. Klantspecifieke vragen kunnen via een ticketsysteem ingediend worden voor snelle hulp.

Wil jij ook beoordelen?

Deel je eigen MiniInTheBox-ervaringen door hieronder een review achter te laten en help anderen bij het maken van een keuze.

Reviews over MiniInTheBox
Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over MiniInTheBox
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
AppLamp logo
AppLamp
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MiniInTheBox een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over MiniInTheBox. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij MiniInTheBox zouden bestellen.

In welke sectoren is MiniInTheBox actief?

Ik heb de beoordelingen van MiniInTheBox goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van MiniInTheBox gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of MiniInTheBox geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van MiniInTheBox u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie