Besled logo

Besled reviews en ervaringen

Bezoek de website
Besled reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1232
Besled logo
Website
besled.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Ontdek Wat Klanten Zeggen Over BES LED

LED verlichting is om tal van redenen een slimme keuze. Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier, is BES LED een sterke kandidaat. Om je een beter beeld te geven, hebben we klantbeoordelingen over BES LED gebundeld. Deze samenvatting kan je helpen beslissen of BES LED ook voor jou de juiste keuze is.

Kennismaking met BES LED

BES LED valt op door zijn uitgebreide assortiment aan LED verlichting tegen zeer concurrerende prijzen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de overheadkosten minimaal te houden, waardoor je als klant profiteert van lage prijzen. Een bewuste keuze van BES LED is om geen showroom te hebben, zodat je altijd de voordeligste prijs betaalt voor je LED verlichting.

De Redenen Om Voor BES LED Te Kiezen

Klanten kiezen voor BES LED vanwege de aantrekkelijke prijzen en het brede assortiment. De prijskwaliteitverhouding is uitstekend en met een divers aanbod, van downlights tot LED strips en buitenverlichting, vindt iedereen wat hij zoekt. Daarnaast staat BES LED bekend om zijn deskundig advies en de strenge kwaliteitscontroles waaraan alle producten zijn onderworpen. Alleen producten die deze controles doorstaan, worden aangeboden.

De Betrouwbaarheid van BES LED

Beoordelingen van klanten wijzen uit dat BES LED zeer betrouwbaar is. Dit blijkt niet alleen uit de hoge klanttevredenheidsscores en de twee jaar garantie op producten, maar ook uit het bezit van het Thuiswinkel Waarborg en Thuiswinkel Zakelijk keurmerk. Deze keurmerken bevestigen dat BES LED voldoet aan alle eisen voor webshops. Verder draagt het aanbod van toonaangevende merken zoals Philips en Osram bij aan het vertrouwen in BES LED.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

De klantenservice van BES LED is uitmuntend. Voor vragen of klachten zijn er diverse contactmogelijkheden, waaronder een chatfunctie, een speciaal contactformulier, telefonisch contact of via e-mail. BES LED is daarnaast actief op sociale media platformen zoals Facebook en Instagram, wat extra mogelijkheden biedt voor interactie. Inschrijven voor de nieuwsbrief biedt nog meer voordelen en updates.

Geef Ook Jouw Beoordeling

Het is altijd verstandig om beoordelingen van anderen door te nemen als je twijfelt over een product of dienst. Deze onafhankelijke informatie kan je helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Daarom moedigen we je aan om ook jouw ervaringen te delen. Zo help je anderen bij het maken van hun keuze.

Reviews over Besled
Gerelateerde bedrijven
Expert logo
Expert
1 beoordeling
10
AppLamp logo
AppLamp
1 beoordeling
9
Gewoonstijl logo
Gewoonstijl
2 beoordelingen
9
8
100% zou opnieuw kopen
Geweldig bedrijf echt een aanrader.

Na een bestelling van verschillende pendel armaturen ontdekte ik dat er enkele onderdelen misten. Na contact met de klantenservice werd het probleem onmiddellijk opgelost door twee nieuwe complete pendel armaturen naar me op te sturen. Zeer aan te bevelen!

Geplaatst op: 09-01-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Lars B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Slecht personeel

Absoluut geen aanrader, dit bedrijf! Een bestelling geplaatst die pas na 3 dagen met een bevestiging kwam. Bovendien arriveerde mijn pakket incompleet. Toen ik belde voor opheldering, leek het personeel slecht te luisteren en waren ze verre van vriendelijk. De persoon met wie ik sprak claimde de 'baas' te zijn, weigerde zijn naam te geven en hing zelfs twee keer de telefoon op mij op. Een erg onprettige ervaring; ik raad niemand aan hiermee zaken te doen.

Geplaatst op: 27-10-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Thomas J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Ja
Super snel geleverd!

Ontdekt via Google en bij BES LED besteld. De lampjes waren razendsnel in huis, de service aan de telefoon was uitstekend en de website bood veel keuze tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Geplaatst op: 23-09-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Liam V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Uitstekende productkwaliteit

Ik ben werkelijk tevreden over de superieure kwaliteit van de ontvangen lampen en zelfs de verpakking overtrof mijn verwachtingen. De winkelervaring was top en het bezorgteam was zonder meer vriendelijk en behulpzaam.

Geplaatst op: 15-03-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Timo V.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Besled
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expert logo
Expert
1 beoordeling
10
AppLamp logo
AppLamp
1 beoordeling
9
Gewoonstijl logo
Gewoonstijl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Besled een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Besled. Hun gemiddelde score is 8 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Besled zouden bestellen.

In welke sectoren is Besled actief?

Besled is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals verlichting.

Ik heb de beoordelingen van Besled goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Besled gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Besled geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Besled u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie