Peterhahn.nl logo

Peterhahn.nl reviews en ervaringen

Bezoek de website
Peterhahn.nl reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1233
Peterhahn.nl logo
Website
peterhahn.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Ervaringen en Reviews van Peter Hahn

Peter Hahn staat reeds bijna een halve eeuw bekend om zijn uitzonderlijk hoge serviceniveau. Dit merk biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van dames- en herenmode, uitsluitend van premium kwaliteit. De collectie onderscheidt zich door gebruik van de beste natuurlijke materialen, zoals zijde, kasjmier, katoen en wol. Benieuwd naar klantenervaringen met Peter Hahn? Ontdek hier de reviews.

Over het merk Peter Hahn

Peter Hahn vertegenwoordigt hoogwaardige mode die zowel modern als tijdloos is. Het gevarieerde aanbod omvat bekende merken zoals Looxent, Strenesse, Brax en vele anderen, met exclusieve lijnen die alleen bij Peter Hahn te vinden zijn. Voor liefhebbers van grote maten mode (tot maat 56) biedt Peter Hahn elegante en comfortabele kleding met een perfecte pasvorm.

Waarom kiezen voor Peter Hahn?

Peter Hahn focust op het bieden van kleding met de beste pasvorm en hoog comfort. De onderneming hecht veel waarde aan verantwoordelijkheid voor mens en milieu, waardoor je duurzaam kunt winkelen.

Betrouwbaarheid van Peter Hahn

Met een uitgebreid assortiment van internationale mode, gegarandeerde kwaliteit en een inspirerende shoppingervaring is Peter Hahn een betrouwbare webshop. Door regelmatige promoties geniet je bovendien altijd van aantrekkelijke aanbiedingen.

Klantenservice en klachtenafhandeling

Voor advies of vragen over de uitgebreide collectie staat het ervaren team van Peter Hahn voor je klaar. Contacteer de klantenservice via email of telefoon voor hulp.

Deel jouw Peter Hahn ervaring

Was je aangenaam verrast door de kwaliteit, service of een product van Peter Hahn? Deel je ervaringen en help mogelijk ook anderen om de stap te zetten naar deze bijzondere webshop.

Reviews over Peterhahn.nl
Gerelateerde bedrijven
OLEXIS SHOP logo
OLEXIS SHOP
1 beoordeling
8,5
Gewoonstijl logo
Gewoonstijl
2 beoordelingen
9
iELM logo
iELM
0 beoordelingen
10
4,9
25% zou opnieuw kopen
Ontevreden over de service

Al vier maanden probeer ik een administratieve fout bij Peter Hahn recht te zetten. Ondanks beloftes voor terugbellen en oplossingen, lijkt het alsof mijn woorden tegen een muur botsen.

Geplaatst op: 05-02-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Lars B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Positieve update na eerdere klacht

Ik wilde even delen dat, na mijn initiële teleurstelling vanwege het lange wachten op verificatie van mijn betaling, de situatie gisteren verbeterd is. Ik ontving een mail waarin stond dat alles gecontroleerd was en in orde bevonden, inclusief excuses voor het ongemak. Het leek me correct om ook deze positieve afloop te delen na mijn eerdere klacht.

Geplaatst op: 15-11-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Femke V.

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Eenmaal besteld, niet voor herhaling vatbaar.

In mei bestelde ik een afgeprijsde jas, die pas weken later aankwam. Ik betaalde eind juni en ontving vandaag pas de factuur. Na controle blijkt dat de betaling destijds correct is uitgevoerd. Het contact met de klantenservice van Hahn leidde tot de belofte het probleem te onderzoeken binnen twee weken. De extreem lange levertijd en de late facturering, gecombineerd met de onzekerheid over de oplossingstermijn, schaden mijn vertrouwen in dit bedrijf. Dit blijft bij deze ene bestelling; er zijn genoeg alternatieven die hun zaken wel op orde hebben.

Geplaatst op: 14-11-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Mohammed A.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Ik begrijp het niet meer...

Tot voor kort was Peter Hahn een betrouwbare leverancier, maar recentelijk lijken er continu problemen op te duiken. Het is november en verrassend genoeg ontvang ik een factuur van mei, die reeds voldaan is. Telefonisch contact resulteert slechts in de belofte teruggebeld te worden, zonder dat er daadwerkelijk wordt teruggebeld. Het lijkt een simpele taak om in een systeem te verifiëren of een betaling heeft plaatsgevonden. Ook op e-mails wordt niet tijdig gereageerd. Mijn klantenaccount vertoont geen enkele historie meer van mijn bestellingen, alles lijkt verdwenen. Dit, samen met opvallend lange levertijden, wijst op ernstige problemen binnen het bedrijf. Klanten klagen met een reden; er lijkt iets mis te gaan dat men probeert te verbergen. Na jarenlange trouwe klant te zijn geweest, is de communicatie met Peter Hahn helaas niet meer wat het geweest is.

Geplaatst op: 14-11-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Jan J.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Opnieuw kopen? Ja
Slechte service

Een enorm teleurstellende ervaring met dit bedrijf. Dit was mijn eerste keer dat ik schoenen bestelde. Toen ik ze wilde retourneren omdat ze niet pasten, bleek dat de termijn voor retourneren al verstreken was. Er werd aangegeven dat het via een andere afdeling geregeld zou worden, wat volgens hen geen probleem zou vormen. Echter, na diverse e-mails en telefoontjes, waarbij ik telkens een medewerker sprak die moeizaam Nederlands sprak en ontkende dat ik eerder met hen had gesproken - terwijl het duidelijk dezelfde persoon was door de naam en het slechte Nederlands - heb ik nog steeds geen oplossing voor mijn probleem ontvangen.

Geplaatst op: 28-11-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Anoniem G.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Opnieuw kopen? Nee
De slechtste webwinkel ooit!

Echt de allerergste online shopping ervaring die ik ooit gehad heb. Bestelling niet geleverd, totaal geen service of respectvolle communicatie. Mijn eerste bestelling op 1 juni bij Peter Hahn en ze zeiden dat het 4 tot 5 dagen zou duren. Na meer dan een week zonder nieuws heb ik gebeld, een uur en 15 minuten in de wacht gestaan. Ze zeiden dat mijn bestelling die week zou komen vanwege systeemupdates. Na nog langer wachten, weer gebeld en alleen onpersoonlijke emailreacties gekregen zonder mijn vragen te beantwoorden. Toen ik uiteindelijk iemand aan de lijn kreeg, was de persoon ongeïnteresseerd en arrogant, en zei dat mijn items pas de 23e beschikbaar zouden zijn. Bestelling heb ik geannuleerd. Ik besteed mijn geld liever bij een bedrijf dat waarde hecht aan zijn klanten. Een beetje fatsoenlijke communicatie bij problemen is het minste wat je kunt verwachten. Nooit meer bij Peter Hahn voor mij.

Geplaatst op: 20-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Mitchel B.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Waardeloos

Ruim 9 weken geleden heb ik schoenen besteld die op voorraad zouden zijn, maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Na drie keer te hebben gemaild, kreeg ik pas na de derde keer een reactie terug dat er problemen waren met hun computersysteem. Ondertussen zijn we al meerdere weken verder en heb ik besloten dat ik de schoenen niet meer wil, maar nog steeds geen reactie...

Geplaatst op: 18-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Quinten O.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Geweldige service

Mijn ervaring met dit bedrijf was uitstekend. Het personeel was zeer behulpzaam en stond altijd klaar om ondersteuning te bieden wanneer ik vragen had.

Geplaatst op: 11-08-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Sven D.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Peterhahn.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
OLEXIS SHOP logo
OLEXIS SHOP
1 beoordeling
8,5
Gewoonstijl logo
Gewoonstijl
2 beoordelingen
9
iELM logo
iELM
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Peterhahn.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Peterhahn.nl. Hun gemiddelde score is 4,9 waar 25% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Peterhahn.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Peterhahn.nl actief?

Peterhahn.nl is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals kledingwinkels en woonaccessoires.

Ik heb de beoordelingen van Peterhahn.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Peterhahn.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Peterhahn.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Peterhahn.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie