Servies.nl logo

Servies.nl reviews en ervaringen

Servies.nl reviews en ervaringen
949
Servies.nl logo
Website
Servies.nl
Categorie
Webshops

Ontdek Ervaringen en Reviews over Servies.nl

Servies.nl, jouw one-stop shop voor keukenbenodigdheden. Ontdek alles van luxe servies tot besteksets, samen met een brede selectie aan pannen, keukengerei, kookitems en unieke cadeautjes. Sinds de oprichting in 1997 heeft onze webwinkel uitgebreide expertise in het veilig verzenden van breekbaar goed. Overweeg je een aankoop bij Servies.nl? Neem eerst een moment om de ervaringen en reviews van echte klanten te bekijken. Hun feedback helpt jou om een geïnformeerde aankoopbeslissing te maken.

Maak kennis met Servies.nl

Opgericht in 1997 en onderdeel van het eerbiedwaardige Pollmann (sinds 1890), presenteert Servies.nl zich niet alleen online maar verwelkomt je ook in hun fysieke winkel in Arnhem's gezellige 7straatjes. Pollmann, een echt familiebedrijf, wordt tegenwoordig geleid door de vierde generatie. Met meer dan 100 jaar ervaring, biedt Pollmann de meest omvangrijke verzameling serviezen en bestek in Nederland. Hun missie: het dagelijkse eten thuis omtoveren tot een feest.

Waarom kiezen voor Servies.nl?

Als autoriteit op het gebied van servies en bestek voor meer dan 100 jaar, biedt Servies.nl een breed scala aan producten. Van servies en bestek tot messen, keukengerei, pannen, kookaccessoires en unieke cadeaus. Verkozen als de beste servieswinkel wereldwijd, wordt het vinden van wat je zoekt vergemakkelijkt door efficiënte zoekfilters. Voordelen van online shoppen bij Servies.nl zijn gratis verzending vanaf €50,-, ruilen binnen 30 dagen na aankoop en de mogelijkheid tot afhalen van je bestelling.

Betrouwbaarheid van Servies.nl

Als onderdeel van het gerenommeerde familiebedrijf Pollmann sinds 1890, kun je vertrouwen op onze expertise in servies en bestek. Bezoek onze ruime winkel in Arnhem voor een persoonlijke winkelervaring. Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen en nieuwe collecties door Servies.nl te volgen op social media. Onze klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden of advies te geven.

Klantenservice en Feedback

Heb je direct antwoord nodig? Gebruik de live chat op onze website voor onmiddellijk advies van ons team. Voor algemene vragen zijn we ook bereikbaar via e-mail of het contactformulier op onze site. Een medewerker neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Deel Jouw Ervaring met Servies.nl

Heb je eerder geshopt bij Servies.nl? Jouw mening is goud waard! Vertel ons over je ervaring: hoe snel ontving je jouw bestelling, was alles intact, hoe beoordeel je ons assortiment en had je contact met de klantenservice? Jouw uitgebreide recensie helpt anderen de juiste keus te maken. Laat jouw waardevolle beoordeling achter!

Reviews over Servies.nl
Gerelateerde bedrijven
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Oranje-artikelen-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Servies.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Oranje-artikelen-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Servies.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Servies.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Servies.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Servies.nl actief?

Servies.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals cadeaus en koken & tafelen.

Ik heb de beoordelingen van Servies.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Servies.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Servies.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Servies.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie