Sawadee logo

Sawadee reviews en ervaringen

Sawadee reviews en ervaringen
184
Sawadee logo
Website
Sawadee
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Sawadee

Sinds 1983 biedt Sawadee groepsreizen aan met voldoende individuele vrijheid naar uiteenlopende prachtige locaties. Deze reisorganisatie maakt duurzaam reizen mogelijk, met inbegrip van volledige CO2-neutraal reizen. Of je nu interesse hebt in fiets-, wandelvakanties, familiereizen of singlereizen, bij Sawadee vind je altijd iets dat aansluit bij je wensen. Overweeg je een reis te boeken bij Sawadee? Ontdek wat anderen van deze reisaanbieder vinden door de reviews op deze pagina te lezen. We verzamelden en organiseerden reizigersbeoordelingen voor jou, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken.

Over Sawadee

Al sinds 1983 verzorgt Sawadee unieke avontuurlijke reizen. Plezier en avontuur zijn hierbij kernwaarden. Sawadee streeft ernaar om reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden door het echt ervaren van de bestemmingslanden. Je maakt kennis met de cultuur, natuur en lokale inwoners. Op de website tref je een uitgebreide lijst van reisbestemmingen. Dankzij persoonlijk en deskundig advies vind je een reis die perfect aansluit bij je wensen. Tijdens de reis zorgen ervaren reisleiders ervoor dat je op een gepassioneerde en deskundige manier het land verkent. Sawadee maakt deel uit van Travelopia, een consortium met meer dan 50 reismerken die gespecialiseerd zijn in diverse soorten reizen.

Waarom kiezen voor Sawadee

Kiezen voor Sawadee betekent profiteren van een gevarieerd aanbod aan reizen naar bestemmingen wereldwijd, met meer dan 250 opties. Dit betekent dat er altijd een reis is die past bij jouw wensen en budget. Met een eenvoudige zoektocht vind je online jouw droomreis, of je nu voorkeur geeft aan een specifiek type reis, bestemming of duur. Sawadee biedt zowel korte als lange reizen die eenvoudig te boeken zijn. Belangrijk voor Sawadee is de authenticiteit en natuurlijke schoonheid van bestemmingen. De organisatie streeft ernaar om iedere reis te verrijken met een duurzaam project, zoals natuurbescherming, met respect voor lokale gemeenschappen, cultuur en natuur.

Is Sawadee betrouwbaar?

Als meervoudig winnaar van de titel beste Aanbieder Avontuurlijke Reizen binnen de Nederlandse reisbranche, staat Sawadee bekend om haar expertise in authentieke en avontuurlijke reizen sinds 1983. Met het hoofdkantoor in Amsterdam, maakt Sawadee deel uit van Travelopia. Voor vragen en opmerkingen biedt de klantenservice diverse contactmogelijkheden, zonder dat een bezoek aan het hoofdkantoor nodig is. Meer over het team en de reizen van Sawadee kom je te weten tijdens webinars of informatiedagen.

Klantenservice en klachten

Op de website van Sawadee vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht je toch nog vragen hebben of behoefte aan persoonlijk advies, dan biedt Sawadee verschillende contactopties. Je kunt een terugbelverzoek indienen of contact opnemen via WhatsApp, e-mail of social media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Sawadee? Jouw beoordeling is waardevol voor anderen die twijfelen over het boeken van een reis bij Sawadee. Deel je ervaringen, zoals het boekingsproces, het verloop van de reis, je mening over de reisleiding en alles wat je verder kwijt wilt. Jouw feedback helpt anderen bij hun keuze. Hartelijk dank alvast!

Reviews over Sawadee
Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Sawadee
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sawadee een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Sawadee. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Sawadee zouden bestellen.

In welke sectoren is Sawadee actief?

Ik heb de beoordelingen van Sawadee goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Sawadee gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Sawadee geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Sawadee u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie