AfrikaPlus logo

AfrikaPlus reviews en ervaringen

AfrikaPlus reviews en ervaringen
273
AfrikaPlus logo
Website
AfrikaPlus
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen met AfrikaPlus

Denk je aan vakantie in Afrika, dan komt de ultieme safari ervaring met de Big Five al gauw boven drijven. Maar er is meer! AfrikaPlus, expert in het organiseren van rondreizen door Zuid-Afrika, Botswana en Namibië, zorgt ervoor dat je naast safari's ook andere fascinerende activiteiten beleeft. Hun uitgebreide ervaring garandeert een onvergetelijke reis vol hoogtepunten.

Over AfrikaPlus

Met meer dan 20 jaar ervaring in het regelen van Afrikaanse reizen excelleert AfrikaPlus in het aanbieden van rondreizen tegen aantrekkelijke prijzen, gecombineerd met top service. Keuzevrijheid staat voorop; naast standaardpakketten zijn rondreizen naar wens aan te passen. Perfect voor als je voorkeur uitgaat naar specifieke regio's of het combineren van diverse reizen.

Waarom AfrikaPlus de juiste keuze is

Een avontuur in Afrika is opwindend: voor het eerst oog in oog met de wilde natuur, kennismaken met nieuwe culturen en smaken. Het comfort van een gespecialiseerde organisator is dan welkom. AfrikaPlus, met een team in Nederland, maakt persoonlijk contact en het doorgeven van je wensen makkelijk. Zo wordt jouw reisplan perfect op maat gemaakt.

Betrouwbaarheid van AfrikaPlus

Twintig jaar ervaring, Nederlandse klantenservice en een solide reputatie onderstrepen de betrouwbaarheid van AfrikaPlus. Aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, samen met een focus op duurzaam toerisme, bevestigen dit verder.

Klantenservice en klachtenafhandeling

De unieke ervaring die een reis naar Afrika biedt, start al bij de voorbereiding. Heb je vragen, behoefte aan advies of andere zaken die je met een expert wilt bespreken? Het toegewijde team van AfrikaPlus staat op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur voor je klaar. Let op: in het weekend en op feestdagen is het kantoor gesloten.

Deel jouw ervaring met AfrikaPlus

Terug van een onvergetelijke trip door Afrika met AfrikaPlus? Deel jouw ervaringen en inspireer toekomstige reizigers. Of het nu gaat om een aanbevolen accommodatie of je favoriete Afrikaanse gerecht; jouw beoordeling maakt het verschil.

Reviews over AfrikaPlus
Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over AfrikaPlus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AfrikaPlus een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over AfrikaPlus. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij AfrikaPlus zouden bestellen.

In welke sectoren is AfrikaPlus actief?

AfrikaPlus is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals groepsreizen , landenspecialist , rondreizen , themareizen en verre reizen.

Ik heb de beoordelingen van AfrikaPlus goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van AfrikaPlus gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of AfrikaPlus geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van AfrikaPlus u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie