Dagboekreizen logo

Dagboekreizen reviews en ervaringen

Bezoek de website
Dagboekreizen reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
729
Dagboekreizen logo
Website
dagboekreizen.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Dagboekreizen

Overweeg je een reis te boeken bij Dagboekreizen, maar zoek je extra zekerheid over hun servicekwaliteit? Hier verzamelen we talrijke klantbeoordelingen en reviews om je een goed beeld te geven van hun eerdere ervaringen.

Over Dagboekreizen

Dagboekreizen, een Nederlandse reisorganisatie, is van mening dat de essentie van reizen in de ervaring ligt. Ze hebben zich toegelegd op persoonlijke rondreizen, waarbij de nadruk op beleving ligt. Geïnspireerd door de reisverhalen van hun team, creëren ze op maat gemaakte reizen, die niet alleen bestaande plekken bevatten, maar ook aangevuld worden met de persoonlijke voorkeuren van de klant. Zo bieden ze unieke, aanpasbare reizen aan, rijk aan diverse accommodaties en activiteiten.

Inmiddels organiseert Dagboekreizen trips naar bestemmingen in Azië, Afrika, Centraal- en Zuid-Amerika.

Waarom kiezen voor Dagboekreizen

Voor diegenen die een afkeer hebben van standaard pakketreizen, biedt Dagboekreizen de perfecte oplossing. Hun reizen zijn gebaseerd op authentieke ervaringen van hun medewerkers, verrijkt met de individuele wensen van de reiziger. Deze aanpak resulteert in onvergetelijke trips naar diverse wereldhoeken, met een focus op unieke activiteiten en verblijven.

Kwesties rond duurzaamheid en ecologische voetafdruk winnen aan belang, zowel bij reizigers als bij organisaties. Dagboekreizen draagt hieraan bij door lokale partnerschappen aan te gaan en CO2-uitstoot te compenseren door bomen te planten in Brazilië.

Is Dagboekreizen betrouwbaar?

Boekers bij Dagboekreizen moeten een reisverzekering afsluiten voor bescherming tegen buitenlandse ongevallen, en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ze kunnen deze via partners regelen. Ze zijn onderdeel van Reislust, dat verbonden is aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden, wat zekerheid biedt bij faillissement. Ook zijn ze aangesloten bij de ANVR en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen, wat kwaliteit en zekerheid bij natuurrampen biedt.

Klantenservice en klachten

Het team van Dagboekreizen is altijd beschikbaar om problemen op te lossen en klachten te behandelen, telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren (maandag tot vrijdag). Ze zijn toegewijd aan het snel en effectief adresseren van klachten om eventueel ongemak te minimiseren.

Wil jij ook beoordelen?

Als je eerder al met Dagboekreizen gereisd hebt, deel dan nu je ervaringen door een beoordeling of review achter te laten.

Reviews over Dagboekreizen
Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
2 beoordelingen
8,7
Sawadee logo
Sawadee
6 beoordelingen
6,6
BBI Travel logo
BBI Travel
3 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen
Perfect eilanden zorgeloos rondreis.

We zijn net terug van een fantastische rondreis door Mexico die ik samen met mijn zoon heb gemaakt. Van begin tot eind was alles uitstekend geregeld. We hebben volop genoten van de prachtige natuur, schitterende Mayatempels die niet overlopen werden door toeristen, adembenemende lagunes en cenotes, en de charmante Spaanse stadjes. De variatie tussen luxe hotels en glamping in tenten maakte het helemaal af. Dit was onze tweede reis die door Dagboek Reizen werd georganiseerd, na Thailand, en we kijken nu al uit naar onze volgende reis die we zeker door Hans, Tonia en Neelke laten plannen.

Geplaatst op: 07-08-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Esmee V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Zeer tevreden

We hebben een fantastische trip ervaren! De accommodatie, het lokale vervoer, de gidsen en de geplande excursies waren allemaal uitmuntend geregeld door dagboek reizen. Ik ben ontzettend tevreden over de gehele ervaring!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Adriana B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Dagboekreizen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
2 beoordelingen
8,7
Sawadee logo
Sawadee
6 beoordelingen
6,6
BBI Travel logo
BBI Travel
3 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dagboekreizen een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dagboekreizen. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Dagboekreizen zouden bestellen.

In welke sectoren is Dagboekreizen actief?

Dagboekreizen is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals activiteiten reizen , rondreizen , themareizen , verre reizen en zonvakanties.

Ik heb de beoordelingen van Dagboekreizen goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Dagboekreizen gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Dagboekreizen geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Dagboekreizen u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie