Refurbished.nl logo

Refurbished.nl reviews en ervaringen

Refurbished.nl reviews en ervaringen
937
Refurbished.nl logo
Website
Refurbished.nl
Categorie
Telecom

Refurbished.nl: Uw duurzame keuze voor elektronica

Hoogwaardige elektronica komt vaak met een stevig prijskaartje. Voor diegenen die liever niet diep in de buidel tasten of die duurzaamheid een warm hart toedragen, biedt Refurbished.nl een uitkomst. Deze webshop specialiseert zich in het aanbieden van refurbished elektronica, waardoor luxe producten toegankelijk worden tegen een aanzienlijk lagere prijs. Refurbished.nl zorgt ervoor dat eerder gebruikte producten na een grondige renovatie weer als nieuw de markt op komen. Zo geniet u van premium elektronica zonder de premium prijs.

De missie van Refurbished.nl

Oprichting in 2016 met een groene missie, streeft Refurbished.nl ernaar om een positieve impact te maken met een groot aanbod aan duurzame producten. Aanvankelijk bood de webshop voornamelijk iPhones aan, maar het assortiment is uitgebreid met iPads, iMacs, MacBooks en diverse elektronica van HP, Dell en Samsung. Als Nederlandse onderneming groeide Refurbished.nl uit tot een speler van formaat in verschillende Europese landen, waaronder België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Het aanbod van Refurbished.nl

Refurbished.nl staat voor het geven van een nieuwe kans aan elektronica, waardoor deze niet onnodig als afval eindigt. Met een scherp oog voor kwaliteit worden enkel producten aangeboden die deze tweede kans echt verdienen. Dit realiseert Refurbished.nl door samenwerkingen met fabrikanten en experts die hun gecontroleerde en gereviseerde assortiment aanbieden.

Smartphones

Smartphones vormen de kern van het aanbod, reflecterend op het begin van Refurbished.nl. Van geavanceerde iPhones tot modellen van Samsung, Xiaomi, OnePlus, Huawei en Sony Xperia; zowel oudere als recente modellen zijn beschikbaar.

iPads

Ontdek ook het brede gamma aan refurbished iPads. Van voorgaande generaties tot de nieuwste iPad Pro's, Refurbished.nl biedt het allemaal aan, voor wie zoekt naar waarde en kwaliteit.

iMacs en Mac mini

Voor wie een krachtige, vernieuwde PC zoekt, heeft Refurbished.nl een scala aan opties, inclusief de nieuwste iMac 24” en andere merken zoals Dell, HP en Lenovo.

MacBook Air en MacBook Pro

Zoek je een MacBook binnen een budget? Refurbished.nl heeft een uitgebreide collectie van vernieuwde MacBooks. Ook refurbished laptops met Windows zijn verkrijgbaar van topmerken zoals HP, Dell en Lenovo.

Apple Watch

Verrijk je leven met een Apple Watch zonder de volle prijs te betalen. Kies uit een breed aanbod van modellen en leef slimmer.

Accessoires

Voor de perfecte afwerking biedt Refurbished.nl een variëteit aan accessoires voor uw apparaten, van hoesjes tot oplaadkabels, allemaal om uw ervaring compleet te maken.

Drie jaar garantie zonder extra kosten!

Bij Refurbished.nl ontvangt u standaard 3 jaar garantie op al uw aankopen. Deze ongeëvenaarde service biedt zekerheid zonder extra kosten of kleine lettertjes.

Productcondities uitgelegd

Bij aanschaf van een refurbished product is het nuttig om de conditie te kennen. Met A-, B-, of C-grade opties biedt Refurbished.nl transparantie over de status van het product, waardoor u bespaart afhankelijk van uw voorkeuren.

Verkoop uw oude apparaten

Upgrade moeiteloos door uw oude smartphones of tablets te verkopen aan Refurbished.nl. Een gebruiksvriendelijk proces en gratis verzending maken het gemakkelijk.

Belangrijke informatie

Elk gekocht refurbished product bij Refurbished.nl is gegarandeerd 100% functioneel. Het verschil met tweedehands is significant; refurbished betekent gereviseerd en klaar voor langdurig gebruik.

Betrouwbaarheid van Refurbished.nl

Met een overvloed aan positieve beoordelingen is Refurbished.nl een vertrouwde naam in refurbished elektronica. Hun toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit is evident door hun gebruiksvriendelijke webshop en inclusieve garantie aanbiedingen.

Contact met Refurbished.nl

Bij vragen staat een team van deskundigen klaar om u te helpen via telefoon, email of sociale media. Bekijk ook de FAQ voor snelle antwoorden.

Deel uw ervaring met Refurbished.nl

Heeft u onlangs een aankoop gedaan bij Refurbished.nl? Deel uw ervaring door een review te schrijven en help anderen een weloverwogen keuze te maken. Uw feedback is waardevol voor zowel ons als potentiële klanten.

Reviews over Refurbished.nl
Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
0 beoordelingen
10
eDarling logo
eDarling
0 beoordelingen
10
Second Love logo
Second Love
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Refurbished.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
0 beoordelingen
10
eDarling logo
eDarling
0 beoordelingen
10
Second Love logo
Second Love
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Refurbished.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Refurbished.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Refurbished.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Refurbished.nl actief?

Refurbished.nl is actief in de telecom industrie en specifiek in sectoren zoals telefonie en 2e hands.

Ik heb de beoordelingen van Refurbished.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Refurbished.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Refurbished.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Refurbished.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie