Lexa logo

Lexa reviews en ervaringen

Lexa reviews en ervaringen
16
Lexa logo
Website
Lexa
Categorie
Dating

Ontdek Gebruikerservaringen met Lexa

Benieuwd naar hoe anderen Lexa ervaren hebben? Wij verzamelden alle gebruikerservaringen voor jou. Klantenreviews zijn cruciaal; ze bieden waardevolle inzichten over een bedrijf vanuit de meest eerlijke bron: de gebruikers zelf. Overweeg je Lexa? Een slimme zet is om eerst de ervaringen van anderen door te nemen. Zo neem je een geïnformeerde beslissing.

Introductie tot Lexa

Opgericht in 2002 door Rob Koster en Nathan Skwortsow, werd Lexa in 2006 overgenomen door het Franse Meetic, leider in online dating. Met de nummer 1 positie als datingsite in Nederland vanaf 2012, telt Lexa wereldwijd meer dan 2 miljoen leden. Met een gebalanceerde verdeling van mannen en vrouwen uit diverse leeftijdsgroepen, biedt Lexa iedereen die op zoek is naar liefde, een date of een gesprek de mogelijkheid om gemakkelijk en benaderbaar online te daten. Met Lexa kun je zonder moeite beginnen met daten; schrijf je in, ontdek wie je aanspreekt, en zet de stap. Wie weet wat eruit voortkomt.

Waarom voor Lexa kiezen

Met enkele eenvoudige stappen creëer je al een gratis profiel bij Lexa. Na je inschrijving kun je kiezen tussen een gratis of betaald lidmaatschap. Met een betaald lidmaatschap ontgrendel je extra functies zoals berichten sturen, ongelimiteerd profielen en ontvangen flirts bekijken. Je hebt de keuze uit verschillende abonnementskosten. Daarnaast biedt Lexa extra betaalde opties, zoals contactfilters of prioriteit bij nieuwkomers. Er zijn allerlei manieren om de liefde van je leven te vinden bij Lexa. Met behulp van meerdere zoekcriteria vind je gemakkelijk een match die bij je past. Dankzij het ruime ledenbestand en de gratis te downloaden mobiele app, maar ook de regelmatige singlefeesten, vergroot je jouw kansen aanzienlijk.

De Betrouwbaarheid van Lexa

Veel mensen kennen Lexa via onder andere reclames en het internet. Met verschillende keurmerken zoals Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg, Het Veilig Daten keurmerk, en het E-commerce Europe Trustmark logo, straalt Lexa betrouwbaarheid uit. Gevestigd in Amsterdam en geregistreerd bij het handelsregister, voorziet Lexa in een customer service, social media aanwezigheid en live events voor singles. De optie om je abonnement te annuleren en het recht op ontbinding binnen 14 dagen bieden zekerheid en veiligheid in je keuze voor Lexa.

Klantenservice en Klantfeedback

Op Lexa's website vind je een FAQ met nuttige informatie, variërend van het beëindigen van een automatisch verlengd abonnement tot het wijzigen van je locatie. Indien de FAQ geen uitkomst biedt, is Lexa telefonisch, per mail of via een online formulier bereikbaar. Voor klachten is ook een contactformulier beschikbaar - de reactietijd is echter niet gespecificeerd.

Deel Jouw Lexa Beoordeling

Heb jij Lexa gebruikt voor datingdoeleinden? We horen graag hoe je dit hebt ervaren. Wat waren de voor- en nadelen? Was het aanmaken van een profiel eenvoudig en rechtvaardigt het betaalde lidmaatschap de kosten? Door jouw ervaringen te delen, ondersteun je anderen in hun beslissingsproces. Jouw feedback kan anderen helpen om meer over Lexa te leren en om een weloverwogen keuze te maken.

Reviews over Lexa
Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Mama's logo
Alleenstaande Mama's
0 beoordelingen
10
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
0 beoordelingen
10
Wytegearre logo
Wytegearre
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Lexa
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Mama's logo
Alleenstaande Mama's
0 beoordelingen
10
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
0 beoordelingen
10
Wytegearre logo
Wytegearre
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lexa een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Lexa. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Lexa zouden bestellen.

In welke sectoren is Lexa actief?

Lexa is actief in de dating.

Ik heb de beoordelingen van Lexa goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Lexa gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Lexa geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Lexa u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie