Alamo logo

Alamo reviews en ervaringen

Alamo reviews en ervaringen
216
Alamo logo
Website
Alamo
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Alamo

Met bijna 2.000 autoverhuurpunten wereldwijd is Alamo jouw betrouwbare partner voor autohuur op toplocaties. Of het nu in Canada, de VS, Frankrijk of Spanje is, Alamo heeft een breed aanbod aan categorieën tegen scherpe tarieven, altijd inclusief verzekering. Geen onverwachte kosten dus. Het lezen van beoordelingen op deze pagina, achtergelaten door echte klanten, helpt je om een geïnformeerde keuze te maken voor jouw huurauto bij Alamo.

Over Alamo

Sinds de oprichting in 1976 in Florida, is Alamo uitgegroeid tot een prominente speler in de autoverhuurbranche in Noord-Amerika en daarbuiten, met meer dan 2.000 locaties wereldwijd. Dagelijks kiezen tienduizenden klanten voor de service van Alamo. Aangeboden in Nederland door Target Travel Services sinds 1995, pionierde Alamo in online autohuur, gedreven door meer dan 25 jaar ervaring. Het bedrijf is onderdeel van Enterprise Holdings Inc, een topnaam in de Noord-Amerikaanse autoverhuurmarkt.

Waarom kiezen voor Alamo

Via Alamo.nl boek je moeiteloos jouw betrouwbare huurauto tegen aantrekkelijke tarieven, inclusief verzekeringen, belastingen, lokale heffingen en meestal onbeperkte kilometers. Voor volledige zekerheid is het eigen risico af te kopen met de No-Risk garantie. Alamo verduidelijkt graag de details rondom verzekeringen, zowel online als tijdens het gehele boekingsproces, en biedt 24/7 service voor een soepele reservering op elk moment.

Is Alamo betrouwbaar?

Met een brede klantenkring wereldwijd staat Alamo bekend als een betrouwbare autoverhuurservice. Blijf via social media en de nieuwsbrief op de hoogte van acties en aanbiedingen, en geniet als Alamo-lid van 5% korting bij elke autohuur.

Klantenservice en klachten

Voor vragen over je boeking of extra informatie over Alamo's services en auto's staan de klantenservice medewerkers klaar om je te helpen. Online vind je uitgebreid antwoord op veelgestelde vragen, en al jouw boekingen via Alamo.nl worden verzorgd door Target Travel Services.

Wil jij ook beoordelen?

Deel jouw ervaring met Alamo en help anderen met jouw review. Bespreek aspecten zoals het wagenpark, de snelheid van service ter plaatse en jouw ervaringen met het personeel. Jouw feedback is belangrijk voor zowel Alamo als voor toekomstige klanten.

Reviews over Alamo
Gerelateerde bedrijven
Hi logo
Hi
0 beoordelingen
10
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Alamo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hi logo
Hi
0 beoordelingen
10
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alamo een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Alamo. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Alamo zouden bestellen.

In welke sectoren is Alamo actief?

Alamo is actief in de autos industrie en specifiek in sectoren zoals autoverhuurders.

Ik heb de beoordelingen van Alamo goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Alamo gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Alamo geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Alamo u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie