Lentiamo logo

Lentiamo reviews en ervaringen

Lentiamo reviews en ervaringen
1092
Lentiamo logo
Website
Lentiamo
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Lentiamo

Overweeg je bij Lentiamo een stijlvolle zonnebril, nieuw lenzendoosje of lenzenvloeistof aan te schaffen? Het is begrijpelijk dat je zeker wilt weten of je bestelling aankomt en of je op de klantenservice kunt rekenen. Ontdek via recensies van anderen of Lentiamo het vertrouwen waard is. We hebben ervaringen van klanten verzameld om je te helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze.

Over Lentiamo

Lentiamo, met roots in Tsjechië en gelanceerd in 2006 onder Maternia, biedt een breed scala aan oogproducten van topkwaliteit. Het bedrijf prijst zichzelf voor uitstekende klantenservice en aanwezigheid in 16 Europese landen, waarmee het één van de leidende verkopers in de eyewear en eyecare sector in Europa is.

Waarom kiezen voor Lentiamo

Bij Lentiamo vind je een uitgebreid assortiment aan contactlenzen, zonnebrillen en meer, eenvoudig te filteren op prijs, kleur en merk. Dankzij een grote voorraad verwacht je snelle levering. De bonuspunten bij aankopen en een handig lens herinneringssysteem verhogen de aantrekkelijkheid.

Is Lentiamo betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Lentiamo wordt onderstreept door het lidmaatschap bij Thuiswinkel Waarborg en positieve klantbeoordelingen. Snelle leveringen en tevredenheid over de producten karakteriseren de ervaringen, waarbij klachten zeldzaam zijn.

Klantenservice en klachten

Lentiamo staat klaar om klachten snel op te lossen, met opties voor gratis retour van defecte producten. Een breed scala aan contactopties verzekert makkelijke bereikbaarheid voor elke vraag. Actieve aanwezigheid op social media verbetert de interactie met klanten.

Wil jij ook beoordelen?

Deel jouw Lentiamo ervaringen, van productaankoop tot interacties met klantenservice, in een review. Jouw feedback is waardevol om anderen te helpen een weloverwogen keuze te maken over Lentiamo.

Reviews over Lentiamo
Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Lentiamo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lentiamo een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Lentiamo. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Lentiamo zouden bestellen.

In welke sectoren is Lentiamo actief?

Lentiamo is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals brillen en lenzen.

Ik heb de beoordelingen van Lentiamo goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Lentiamo gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Lentiamo geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Lentiamo u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie