Hema logo

Hema beoordelingen, ervaringen, beoordelingen en klachten

Hema beoordelingen, ervaringen, beoordelingen en klachten
158
Hema logo
Website
Hema
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen HEMA

HEMA zet zich in om iedere dag leuker en eenvoudiger te maken met een uitgebreid assortiment voor alle leeftijden. Benieuwd hoe betrouwbaar HEMA is? Door ervaringen en beoordelingen te lezen, krijg je inzicht in wat je van HEMA kunt verwachten.

Over HEMA

Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, kortweg HEMA, is een icoon met 800 winkels wereldwijd. Voornamelijk in Nederland (541), België (97), en Frankrijk (76) en verspreid over negen landen en twee continenten. Bekend om zijn franchisemodel, HEMA biedt een assortiment dat exclusief voor het merk is ontworpen en geproduceerd.

Waarom kiezen voor HEMA

Kenmerkend voor HEMA zijn het speelse en optimistische productdesign, geschikt voor elke gelegenheid. Van culinaire tot creatieve producten, inclusief een fotodienst voor dierbare herinneringen. Duurzaamheid is een speerpunt; van duurzaam katoen tot keurmerken voor cacao, thee, koffie, en vis. HEMA’s verzorgingsproducten zijn dierproefvrij, en het bedrijf zet sterk in op goede arbeidsomstandigheden en maatschappelijke betrokkenheid.

Is HEMA betrouwbaar?

HEMA geniet breed publiek vertrouwen door een uitgebreid, kwalitatief aanbod tegen betaalbare prijzen. Actieve inspanningen voor duurzaamheid en klantvriendelijke service onderstrepen de betrouwbaarheid van HEMA. Het team van experts, ontwerpers en medewerkers staat garant voor een positieve ervaring.

Klantenservice en klachten

Benieuwd naar of je vraag al beantwoord is? Raadpleeg de FAQ's voor antwoorden op veelgestelde vragen. Daarnaast staat de klantenservice telefonisch en via sociale media (Twitter en Facebook) voor je klaar, zelfs op zaterdagen. Voor specifieke problemen zoals schades, neem je contact op met HEMA Verzekeringen. De klantenservice is vlot bereikbaar en helpt je graag verder bij vragen, klachten, of suggesties.

Wil jij ook beoordelen?

Na het lezen over HEMA, zijn kernwaarden en de ervaringen met de klantenservice, is het nu aan jou. Als je ervaring hebt met HEMA, deel dan je beoordeling om anderen te helpen bij hun keuze.

Reviews over Hema
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Animals-giftshop logo
Animals-giftshop
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Hema
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Animals-giftshop logo
Animals-giftshop
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hema een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Hema. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Hema zouden bestellen.

In welke sectoren is Hema actief?

Hema is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals bonnen en giftcards , kledingwinkels , modeaccessoires , tassen , lingerie & ondergoed en speelgoed.

Ik heb de beoordelingen van Hema goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Hema gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Hema geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Hema u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie