Gereedschapspecialist.nl logo

Gereedschapspecialist.nl reviews en ervaringen

Gereedschapspecialist.nl reviews en ervaringen
501
Gereedschapspecialist.nl logo
Website
Gereedschapspecialist.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Gereedschapspecialist.nl

Om thuis een klus uit te voeren heb je vanzelfsprekend het juiste gereedschap nodig. Een website waar je een breed assortiment aan gereedschap terug kunt vinden is Gereedschapspecialist.nl. Ben jij op zoek naar gereedschap en liefst ook reviews over Gereedschapspecialist.nl? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Hier vind je tal van beoordelingen van echte klanten van deze webshop. Hoe ervaren zij de kwaliteit van de producten en de service? Lees de reviews en ervaringen even door en maak een gefundeerde beoordeling van de betrouwbaarheid van deze webshop.

Over Gereedschapspecialist.nl

Gereedschapspecialist.nl is een webshop die gespecialiseerd is in alles wat met gereedschap te maken heeft. De website zag het levenslicht in 2006 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste binnen de sector. Ze leveren niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en zelfs verder. Gereedschapspecialist.nl is er voor de particulier, maar ook als professional kan je terecht op de website voor een breed gamma aan producten. De winkel werkt met een eigen voorraad en kan daarom ook snel leveren. In de regel moet je niet langer dan enkele werkdagen wachten voor je jouw bestelling in handen krijgt. Gereedschapspecialist.nl biedt gratis verzending aan vanaf 50 euro en biedt heel wat betalingsopties aan zoals iDeal, PayPal, Visa/Mastercard, overschrijving en Bancontact. Bovendien is het ook mogelijk om te betalen in drie of in twaalf termijnen. Een service die niet bij elke concurrent aangeboden wordt. Op zoek naar korting? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief voor een kortingscode en om de diverse aanbiedingen niet te missen. De webshop werkt overigens ook samen met bekende internetgigant Bol.com.

Waarom kiezen voor Gereedschapspecialist.nl?

Bij Gereedschapspecialist.nl vind je zowat het grootste assortiment gereedschap van Nederland terug. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: aanhangonderdelen, auto, bouw & straatmachines, compressoren, elektrisch & accu, gereedschapswagens, handgereedschap, luchtgereedschap, takels & lieren, tuingereedschap, werkplaatsgereedschap, werkplaatsinrichting, diversen en ten slotte superdeals. Bovendien bestaat het aanbod uit een indrukwekkend aantal merken. Om daar maar even een kleine greep uit te nemen: Farm, Weber, Force, Benson, Perel, Toolland en nog veel meer. Zit je met vragen over één van de producten? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice voor een vakkundige uitleg. Heb je een bestelling geplaatst, maar heb je er nu toch spijt van? Dan krijg je tot 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid om jouw bestelling retour te sturen. Dit moet uiteraard onbeschadigd en in de originele verpakking zijn.

Is Gereedschapspecialist.nl betrouwbaar?

Gereedschapspecialist.nl is een overzichtelijke en gemakkelijk te navigeren website. Je vindt dan ook al meteen onderaan de homepage de relevante bedrijfsgegevens. Het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Kijk je in de adresbalk zie je aan het slotje in de linkerbovenhoek dat er wordt gewerkt met een beveiligde SSL-verbinding. De webshop beschikt over een klantenservice die je gratis kunt contacteren bij vragen of klachten en publiceert zelf ook klantenreviews op hun homepage. Bovendien beschikt Gereedschapspecialist.nl ook over diverse keurmerken. Zo is het een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk en ontvingen ze het European Trust Mark Emota. Dat allemaal om maar te zeggen: ja, Gereedschapspecialist.nl is absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de producten die je niet terug kon vinden bij de veelgestelde vragen? Of zit je misschien met een probleem? Met dergelijke vragen en ook met klachten kan je terecht bij de klantenservice van Gereedschapspecialist.nl. De klantenservice kan je bereiken per post, per mail of telefonisch. Op het telefoonnummer zijn ze bij deze webshop bereikbaar zeven dagen per week van 8.30 tot 22.00 uur. Klachten stuur je bij voorkeur per mail door en kan je tevens versturen naar de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk. Je krijgt hoe dan ook uiterlijk 14 dagen na het versturen van de mail een reactie op jouw klacht. Kom je er niet samen uit? Dan is er de Geschillencommissie om tot een oordeel te komen.

Wil jij ook beoordelen?

Doe jij alle klussen in huis met materiaal van Gereedschapspecialist.nl? Of kocht je eens op een blauwe maandag een apparaat dat sindsdien stof staat te vergaren? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw review over Gereedschapspecialist.nl. Zijn jouw ervaringen met deze webshop positief? Hielp de klantenservice je vlot verder? Was de levertijd goed? Zou je de kwaliteit van de apparatuur als goed beoordelen? Laat op deze pagina een review achter en help een volgende klant de juiste richting uit!

Reviews over Gereedschapspecialist.nl
Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Tonecontrol logo
Tonecontrol
1 beoordeling
9
Kampeerwereld logo
Kampeerwereld
1 beoordeling
9
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Gereedschapspecialist.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Tonecontrol logo
Tonecontrol
1 beoordeling
9
Kampeerwereld logo
Kampeerwereld
1 beoordeling
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gereedschapspecialist.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Gereedschapspecialist.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Gereedschapspecialist.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Gereedschapspecialist.nl actief?

Gereedschapspecialist.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals gereedschap , hobby en huis en bouwen.

Ik heb de beoordelingen van Gereedschapspecialist.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Gereedschapspecialist.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Gereedschapspecialist.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Gereedschapspecialist.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie