KunststofKozijnenGroothandel logo

KunststofKozijnenGroothandel reviews en ervaringen

KunststofKozijnenGroothandel reviews en ervaringen
852
KunststofKozijnenGroothandel logo
Website
KunststofKozijnenGroothandel
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen KunststofKozijnenGroothandel

Overweeg je nieuwe kozijnen? Dan is specialisme een must. KunststofKozijnenGroothandel biedt diepgaande kennis en een ruime voorraad, klaar om elke uitdaging aan te gaan. Maar hoe ervaren klanten dit werkelijk? Zijn de feedback en ratings overwegend positief? Ontdek op deze pagina alles over de klantbeoordelingen van KunststofKozijnenGroothandel en bepaal zelf of zij de juiste keuze voor jou zijn.

Over KunststofKozijnenGroothandel

Gestart in 2006, vanuit een basis in elektrotechniek en timmerwerk, maakte KunststofKozijnenGroothandel in 2008 de cruciale draai naar de verkoop van kunststof kozijnen. Dit is inmiddels hun hoofdactiviteit. Ooit begonnen met eigen montage door het team, biedt dit bedrijf nu diepgaande expertise. KunststofKozijnenGroothandel streeft naar betaalbaarheid, transparantie en eerlijke handel, door het weglaten van dure showrooms en verkopers. Je dealt direct met ervaren vakmensen.

Waarom kiezen voor KunststofKozijnenGroothandel?

Met een uitgebreid assortiment kunststof kozijnen voor een eerlijke prijs, biedt KunststofKozijnenGroothandel ook de informatie voor DIY plaatsing. Profiteer maandelijks van aantrekkelijke acties en mogelijkheden voor zowel deuren als ramen, inclusief maatwerk. Offertes voor aangepaste wensen zijn vrijblijvend en volgen snel, binnen 48 uur. Leveringen verwacht je tussen de drie en acht weken na bestelling, afhankelijk van het product, met vastgestelde verzendkosten voor Nederland en België.

Is KunststofKozijnenGroothandel betrouwbaar?

Kozijnen kopen is een grote stap. Gelukkig bewijst KunststofKozijnenGroothandel betrouwbaarheid door veilige betaalopties, SSL-encryptie, beschikbare contactinformatie en klantenservice. Belangrijker nog, hun certificatie en kwaliteitslabels, zoals het Stichting Webshop Keurmerk, onderstrepen hun betrouwbaarheid.

Klantenservice en Klachten

Bij vragen, offertebehoeften, of het melden van klachten, is de klantenservice van KunststofKozijnenGroothandel bereikbaar via contactformulier, telefonisch of per e-mail, met voorkeur voor e-mail bij technische vragen. Binnen enkele werkdagen volgt reactie. Niet tevreden? Er zijn mogelijkheden tot bemiddeling via Stichting Webshop Keurmerk of de Geschillencommissie, voor bindende uitspraken.

Deel ook jouw Ervaring

Heb jij ervaring met de kozijnen van KunststofKozijnenGroothandel? We horen graag jouw mening. Schrijf een review en deel jouw inzicht in de productkwaliteit, service en leveringstijd. Jouw feedback is van grote waarde!

Reviews over KunststofKozijnenGroothandel
Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over KunststofKozijnenGroothandel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KunststofKozijnenGroothandel een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over KunststofKozijnenGroothandel. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij KunststofKozijnenGroothandel zouden bestellen.

In welke sectoren is KunststofKozijnenGroothandel actief?

KunststofKozijnenGroothandel is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals huis en bouwen.

Ik heb de beoordelingen van KunststofKozijnenGroothandel goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van KunststofKozijnenGroothandel gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of KunststofKozijnenGroothandel geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van KunststofKozijnenGroothandel u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie