Leapp logo

Leapp reviews en ervaringen

Leapp reviews en ervaringen
267
Leapp logo
Website
Leapp
Categorie
Webshops

Leapp ervaringen

Leapp ervaringen bieden een helder inzicht voor iedereen die overweegt om bij dit bedrijf een refurbished MacBook, iPhone of iPad aan te schaffen of te verkopen. Vaak vraag je je af of de kwaliteit vergelijkbaar is met een gloednieuw product. Vragen zoals deze zijn gangbaar bij aanzienlijke uitgaven. Onze recensies geven je een duidelijk beeld van wat te verwachten bij een aankoop van Leapp, waar zowel positieve als negatieve feedback is te vinden. Dit stelt je als potentiële koper in staat een weloverwogen beslissing te nemen, mede door ervaringen van anderen te delen over de aanschaf van Apple producten bij Leapp.

Over Leapp

Leapp specialiseert in de verkoop van refurbished Apple producten, beschikbaar zowel online als in fysieke winkels. 'Refurbished' betekent dat de artikelen tweedehands zijn maar zijn opgeknapt door Leapp. Deze producten zijn vaak afkomstig uit de zakelijke sector en worden vervangen na maximaal twee jaar gebruik of wanneer een nieuw model beschikbaar komt. Leapp zorgt ervoor dat eventuele versleten onderdelen vervangen worden, waardoor je in feite een zo-goed-als-nieuw apparaat aanschaft. Daarbij krijg je een jaar garantie op je refurbished Apple product en profiteer je van gratis verzending.

Macbook & iPad

Leapp is je adres voor bijna alle verkrijgbare Apple producten. Of het nu gaat om een MacBook die recent is uitgebracht of een iPad Air. De items zijn gerangschikt van zichtbaar gebruikt tot zo goed als nieuw. Het aanbod verandert dagelijks, dus het is mogelijk dat jouw gewenste MacBook morgen alweer te vinden is op de website. Naast MacBooks en iPads biedt Leapp ook refurbished iPhones aan, wat ideaal is als je budget niet toereikend is voor een nieuw exemplaar. Klanten zijn dan ook erg tevreden over deze service, getuige de positieve Leapp recensies.

Gratis verzending bij Leapp

Gratis verzending is een standaardonderdeel van de service bij Leapp. Binnen drie werkdagen kun je jouw Apple product in gebruik nemen, afhankelijk van de voorraad van het gewenste model. Het is ook mogelijk om je bestelling in één van de fysieke winkels op te halen, mits je deze eerst online hebt besteld. Zo ontvang je een bevestiging wanneer je product klaarligt.

Leapp ervaringen en klachten

Heb je ervaring met een aankoop bij Leapp? Jouw mening is goud waard! Deel je Leapp ervaringen en Leapp klachten. Schrijf een recensie en informeer anderen over jouw bevindingen met Leapp.

Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Leapp
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Leapp een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Leapp. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Leapp zouden bestellen.

In welke sectoren is Leapp actief?

Leapp is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals computer , elektronica en telefoon accessoires.

Ik heb de beoordelingen van Leapp goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Leapp gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Leapp geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Leapp u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie