VidaXL logo

VidaXL reviews en ervaringen

VidaXL reviews en ervaringen
86
VidaXL logo
Website
VidaXL
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen VidaXL

Zoek je een alles-in-één webshop, van voetbaltafels tot loungebanken en zelfs huisdierbenodigdheden? VidaXL biedt gemak met zijn uitgebreide assortiment. Voordat je een aankoop doet, wil je mogelijk meer weten over de ervaringen met VidaXL. Het is slim om recensies te lezen en te ontdekken of andere klanten tevreden zijn over de producten, de levering en de klantenservice. Je vindt hier alle nodige recensies overzichtelijk verzameld.

Over VidaXL

Als internationaal e-commerce bedrijf, gevestigd in Venlo, onderscheidt VidaXL zich met een verrassend uitgebreid assortiment in o.a. huis-, tuin-, meubel- en sportartikelen sinds 2006. Opgericht door twee ambitieuze ondernemers, groeide het bedrijf snel dankzij het eigen merk en slimme kostenbesparende strategieën zonder in te leveren op kwaliteit. VidaXL belooft competitieve prijzen en een uitmuntende klantenservice.

Waarom kiezen voor VidaXL

VidaXL uitblinkt door het brede aanbod in één webshop, met gratis levering ongeacht de bestelgrootte, en een klantvriendelijk 30-dagen retourbeleid zonder extra kosten. Betaalgemak is een prioriteit, met diverse betaalopties zoals PayPal, MasterCard, Visa, iDeal, bankoverschrijving of achteraf betalen. Door in te schrijven op de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle deals, die je te allen tijde kunt stopzetten.

Is VidaXL betrouwbaar?

De groei sinds de oprichting in 2006 spreekt boekdelen; VidaXL is een betrouwbare speler op de markt met een solide klantenservice. Klanten kunnen rekenen op een toegankelijke en efficiënte afhandeling van vragen of klachten.

Klantenservice en klachten

VidaXL benadrukt het belang van het snel melden van klachten om een bevredigende oplossing te bieden. Een uitgebreide FAQ-sectie beantwoordt veelgestelde vragen. Voor direct contact is chatten met een medewerker of e-mailen mogelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Als vaste klant of occasionele koper, jouw recensie over VidaXL kan anderen helpen. Deel je ervaring en draag bij aan een beter beeld van deze webshop.

Reviews over VidaXL
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over VidaXL
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VidaXL een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over VidaXL. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij VidaXL zouden bestellen.

In welke sectoren is VidaXL actief?

VidaXL is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals warenhuizen , kunst , meubels , tuin en woonaccessoires.

Ik heb de beoordelingen van VidaXL goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van VidaXL gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of VidaXL geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van VidaXL u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie