Ticketoo logo

Ticketoo reviews en ervaringen

Ticketoo reviews en ervaringen
1065
Ticketoo logo
Website
Ticketoo
Categorie
Dagje weg

Reviews en Ervaringen Ticketoo

Ben je van plan een daguitstap te maken of zoek je naar voordelige tickets voor een concert? Dan ben je mogelijk al Ticketoo tegengekomen. Voordat je via Ticketoo tickets aanschaft, kan het nuttig zijn om beoordelingen en ervaringen van anderen te lezen. Hier vind je een overzicht van alle relevante informatie.

Over Ticketoo

Ticketoo is gevestigd in Amsterdam en biedt mensen de kans om voordelig tickets te vinden voor diverse uitjes. Sinds hun start in december 2015, verkoopt Ticketoo het overschot aan entreebewijzen voor dierentuinen, pretparken, wellnesscentra en concerten.

Waarom kiezen voor Ticketoo

Met Ticketoo krijg je de mogelijkheid om eenvoudig, snel en veilig entreekaarten aan te schaffen voor een breed scala aan attracties in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland, en dat tegen lagere prijzen. Ticketoo biedt overcapaciteit van tickets aan voor een gunstig tarief. Anders dan bij veilingwebsites, kun je hier jouw prijsvoorkeur en gewenste datum opgeven, waarna je bod wordt geaccepteerd of afgewezen door Ticketoo. Zo kunnen klanten toegangskaarten kopen tegen de prijs die zij eerlijk vinden, soms tot wel 50% goedkoper dan de originele kassaprijs.

In het aanbod vind je tickets voor plaatsen zoals Plopsaland, Plopsaqua, Sea Life Scheveningen, Ripley's Amsterdam, en accommodaties van A&O Hotels en Hostels.

Is Ticketoo betrouwbaar?

Soortgelijke platforms hebben soms een negatief imago door het niet leveren van tickets of door valse tickets. Ticketoo lijkt deze problemen echter niet te hebben. De online reviews zijn overwegend positief en Ticketoo ontvangt hoge beoordelingen.

Het verdienmodel van Ticketoo is gebaseerd op het ontvangen van een percentage per verkocht ticket, wat betekent dat je als klant niet achteraf wordt geconfronteerd met verborgen kosten. Betalingen kunnen veilig worden gedaan met Visa, Paypal, Ideal of Mastercard.

Klantenservice en klachten

Ticketoo probeert de kosten te drukken zonder significant in te leveren op service. Ze bieden dynamische FAQ's voor de meeste vragen en hebben een chatbot voor ondersteuning. Mocht dat niet voldoende zijn, is er de mogelijkheid tot persoonlijk contact via telefoon of email.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met het kopen van tickets via Ticketoo? Hoe verliep het proces? Ontving je de tickets op tijd en heb je kunnen profiteren van fikse kortingen? Laat het ons weten en schrijf een review over Ticketoo.

Reviews over Ticketoo
Gerelateerde bedrijven
Priceattack.nl logo
Priceattack.nl
1 beoordeling
8
Aviodrome logo
Aviodrome
1 beoordeling
9,5
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
15 beoordelingen
3,7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Ticketoo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Priceattack.nl logo
Priceattack.nl
1 beoordeling
8
Aviodrome logo
Aviodrome
1 beoordeling
9,5
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
15 beoordelingen
3,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ticketoo een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Ticketoo. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Ticketoo zouden bestellen.

In welke sectoren is Ticketoo actief?

Ticketoo is actief in de dagje weg industrie en specifiek in sectoren zoals tickets , uitjes en dagaanbiedingen.

Ik heb de beoordelingen van Ticketoo goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Ticketoo gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Ticketoo geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Ticketoo u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie