EscapeTours logo

EscapeTours reviews en ervaringen

EscapeTours reviews en ervaringen
1172
EscapeTours logo
Website
EscapeTours
Categorie
Dagje weg

Reviews en Ervaringen Escapetours.nl

Op zoek naar een avontuurlijke citygame in een Nederlandse stad? Ontdek het aanbod van Escapetours.nl voordat je boekt. We hebben alle essentiële informatie over Escapetours.nl verzameld, inclusief klantenbeoordelingen.

Over Escapetours.nl

Escapetours.nl biedt spannende citygames aan in het hart van diverse Nederlandse steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Delft, Amersfoort en Alkmaar, en ook internationale bestemmingen zoals Malaga, Antwerpen, Milaan, Wenen, en andere.

Waarom kiezen voor Escapetours.nl

Verrijk je stadsbezoek met een unieke twist door Escape Tours. Deze citygames, geïnspireerd door het beroemde escape room-concept, voegen een spannend spel toe aan je stedentrip. Los puzzels op en ontdek de stad op een interactieve manier in ongeveer twee uur. De games zijn niet alleen educatief en leuk, maar bieden ook de mogelijkheid om iemand een spel cadeau te doen via een cadeaubon - het perfecte verjaardagsgeschenk.

Bestel de spellen online en ontvang spelinstrucs via een app voor een avontuur in de stad van jouw keuze. Escapetours is ideaal voor zowel individuele avonturiers als groepen.

Is Escapetours.nl betrouwbaar?

Met een uitgebreid aanbod populair bij avonturiers, heeft Escapetours al meer dan 21.000 stadsspellen verkocht, bevestigend dat het een betrouwbare keuze is voor stedelijke ontdekkingstochten. De positieve klantervaringen benadrukken de unieke stadsbeleving die het biedt.

Online bestellen is eenvoudig, met veilige betaling via Ideal en directe toezending van de spel instructies.

Klantenservice en klachten

De spel instructies zijn helder, maar voor vragen of klachten staat de klantenservice klaar. Contact opnemen kan via het online contactformulier, e-mail, of voor dringende zaken telefonisch.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met de citygames van Escapetours? We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Deel welke stad je hebt ontdekt en hoe je het aankoopproces ervaren hebt. Schrijf een beoordeling om anderen te inspireren.

Reviews over EscapeTours
Gerelateerde bedrijven
Aviodrome logo
Aviodrome
1 beoordeling
9,5
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
15 beoordelingen
3,7
Good4fun logo
Good4fun
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over EscapeTours
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Aviodrome logo
Aviodrome
1 beoordeling
9,5
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
15 beoordelingen
3,7
Good4fun logo
Good4fun
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EscapeTours een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over EscapeTours. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij EscapeTours zouden bestellen.

In welke sectoren is EscapeTours actief?

EscapeTours is actief in de dagje weg industrie en specifiek in sectoren zoals uitjes.

Ik heb de beoordelingen van EscapeTours goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van EscapeTours gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of EscapeTours geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van EscapeTours u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie