Slagharen logo

Slagharen reviews en ervaringen

Slagharen reviews en ervaringen
958
Slagharen logo
Website
Slagharen
Categorie
Dagje weg

Reviews en Ervaringen Slagharen

Zin in een dagje uit vol avontuur, mogelijk met overnachting in een attractiepark? Ontdek hier wat bezoekers van Slagharen vinden. Wij hebben de beoordelingen over Slagharen overzichtelijk verzameld. Lees de ervaringen en beslis of Slagharen ook iets voor jou is. De recensies helpen je om een goed beeld te krijgen.

Over Slagharen

Gestart in 1963 als Ponypark door de liefde van de oprichter voor pony’s. De eerste vakantiehuisjes verschenen in datzelfde jaar, elk met een eigen pony, groeiend tot 800 pony’s. Later kwam er een zwembad bij. Vandaag biedt Slagharen spannende avonturen, zowel op het droge als in het water, samen met avontuurlijke shows. Overnachten is mogelijk in accommodaties of je eigen caravan/tent.

Waarom kiezen voor Slagharen?

In Slagharen beleef je het Wilde Westen van Nederland. Met meer dan 30 attracties en shows zoals de Gold Rush, de eerste Nederlandse achtbaan, en de American Circus Show, biedt het park plezier voor jong en oud. Ontdek de avonturen van wasberen Randy & Rosie. Geniet in het tropisch zwembad met diverse glijbanen en een waterspeeltuin. Met unieke accommodaties zoals Cowboy Cottages en Raccoon Lodges, biedt Slagharen een onvergetelijke ervaring.

Is Slagharen betrouwbaar?

Met jarenlange ervaring is Slagharen een gevestigde naam in de attractieparkenwereld. De betrouwbaarheid is bevestigd door tal van positieve recensies en persberichten. Bij klachten neemt Slagharen deze serieus met het oog op volledige klanttevredenheid. Het park steunt ook goede doelen, wat iets zegt over hun maatschappelijke betrokkenheid.

Klantenservice en klachten

Op de website vind je duidelijk waar je terechtkunt met klachten, die serieus worden genomen. Contact opnemen kan via verschillende kanalen, inclusief sociale media zoals Facebook en Twitter. Voor snelle vragen is appen de beste optie. Schriftelijk contact is ook mogelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Was jij al in Slagharen? Jouw ervaring kan anderen helpen beslissen. Of je nu positief was of klachten had, jouw review is waardevol voor twijfelende bezoekers.

Reviews over Slagharen
Gerelateerde bedrijven
Petplan logo
Petplan
0 beoordelingen
10
Supersmoker logo
Supersmoker
0 beoordelingen
10
Sunny Cars logo
Sunny Cars
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Slagharen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Petplan logo
Petplan
0 beoordelingen
10
Supersmoker logo
Supersmoker
0 beoordelingen
10
Sunny Cars logo
Sunny Cars
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Slagharen een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Slagharen. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Slagharen zouden bestellen.

In welke sectoren is Slagharen actief?

Slagharen is actief in de dagje weg industrie en specifiek in sectoren zoals groeps en bedrijfsuitjes , tickets , uitjes , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb de beoordelingen van Slagharen goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Slagharen gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Slagharen geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Slagharen u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie