Tails.com logo

Tails.com reviews en ervaringen

Tails.com reviews en ervaringen
1227
Tails.com logo
Website
Tails.com
Categorie
Webshops

Recensies en Gevoelens over Tails.com

Is jouw hond ook jouw trouwste kameraad? Dan streef je ongetwijfeld naar het allerbeste voedsel voor hem. Het kan een uitdaging zijn, zeker als jouw maatje specifieke voedingsbehoeften heeft, zoals allergieën. Of misschien is je hond wel bijzonder kieskeurig. Hoe dan ook, je speurtocht naar topkwaliteit voeding leidde je naar Tails.com. Iets aan hun benadering van hondenvoeding sprak je aan. Je bent nu immers op zoek naar ervaringen van anderen met Tails.com. Gelukkig hebben velen al ervaring met aankopen bij dit bedrijf, wat jou kan helpen beslissen. Ontdek hier wat anderen vinden en beslis of Tails.com het proberen waard is voor jou.

Introductie tot Tails.com

Tails is een expert op het gebied van hondenvoeding, niet zomaar een verkoper van hondenvoer, maar iemand die met een unieke persoonlijke aanpak komt. Zo'n aanpak waarbij het voer exact aansluit op de behoeften van jouw hond, is voor elke hondenbezitter ideaal. Het team bevat voedingsdeskundigen voor dieren en dierenartsen, waardoor Tails.com bekend staat als een handelsnaam van Tailsco Ltd.

Waarom voor Tails kiezen

Het kiezen voor Tails.com betekent voedsel dat helemaal afgestemd is op jouw hond! Ze duiken graag in wie jouw hond is: zijn ras, grootte en leeftijd. Met deze informatie creëren ze een uniek brokkenplan voor je maatje. Naast deze brokken kun je jouw hond ook verwennen met natvoer of heerlijke snacks. Dit alles krijg je maandelijks toegestuurd, zonder dat je er verder naar om hoeft te kijken. En als de voedingsbehoeften van je hond veranderen, passen ze het recept daarop aan. Met dierenartsen en voedingsdeskundigen in hun team, verzekert Tails.com je van deskundige zorg voor de voeding van jouw hond.

Betrouwbaarheid van Tails

Met meer dan 8 miljoen mensen die maandelijks gebruik maken van dit concept, staat de betrouwbaarheid van Tails buiten kijf! Proberen kan voor de helft van de prijs, dus je kunt zonder risico ontdekken of het iets voor jou is. Stoppen kan altijd, er zijn geen verplichtingen. Tails.com neemt zijn verantwoordelijkheid serieus, zowel naar de hondeneigenaren toe, het milieu, als in het naleven van veiligheidsvoorschriften opgesteld door relevante autoriteiten in zowel het Verenigd Koninkrijk als Nederland.

Klantendienst en klachten

Vragen of onzekerheden? Simpelweg op de 'Help'-knop drukken biedt uitkomst. Of het nu via Facebook of e-mail is, de klantenservice staat klaar voor al je vragen over levering, klachten of de voeding van je hond. Ze zijn er om je te helpen!

Deel ook jouw ervaringen

Heeft Tails jouw hond ook verwend met hun brokken? We nodigen je uit om jouw ervaringen te delen. Of je hond nu fan is van het voer of niet, elke mening is waardevol. Jouw feedback kan anderen helpen beslissen of Tails.com de juiste keuze is voor hun hond. Deel je mening over de kwaliteit, levering, klantenservice, en alles wat je verder kunt vertellen over Tails.com. Jouw recensie is van grote waarde voor een transparant overzicht van dit hondenvoedsel. Bedankt voor jouw input, samen bouwen we een compleet beeld van Tails.

Reviews over Tails.com
Gerelateerde bedrijven
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
Vogelvoeronline logo
Vogelvoeronline
1 beoordeling
8,5
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
1 beoordeling
9
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Tails.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
Vogelvoeronline logo
Vogelvoeronline
1 beoordeling
8,5
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
1 beoordeling
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tails.com een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Tails.com. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Tails.com zouden bestellen.

In welke sectoren is Tails.com actief?

Tails.com is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals dierenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van Tails.com goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Tails.com gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Tails.com geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Tails.com u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie