Proxis.com logo

Proxis.com reviews en ervaringen

Proxis.com reviews en ervaringen
933
Proxis.com logo
Website
Proxis.com
Categorie
Webshops

Ontdek de Voordelen van Proxis.com

Ben je op jacht naar de nieuwste, meest aantrekkelijk geprijsde boeken, e-books, strips en cd’s? Ontdek dan wat Proxis.com voor jou in petto heeft. Na een grondige analyse van gebruikersbeoordelingen, presenteren we een bondige overzicht. Laat deze informatie je helpen om Proxis.com als jouw toekomstige shopplek te overwegen.

Kennismaking met Proxis.com

Opvolger van Proxisazur.be, zag Proxis.com in 1996 het daglicht vanuit een Brusselse kelder. Aanvankelijk richtte het zich als distributeur van de eerste Medio, een Cd-Rom multimediamagazine. Met de tijd breidde Proxis.com zijn assortiment uit, inclusief dvd’s, boeken, en e-boeken, en verhuisde naar Schaarbeek. Deze constante evolutie en juiste strategische keuzes zijn bekroond met een onderscheiding en een Fast50-nominatie door Deloitte.

Waarom Opteren voor Proxis.com?

Een aankoop bij Proxis.com staat gelijk aan kiezen voor een directe, efficiënte online boekenwinkel met een uitgebreid en indrukwekkend aanbod tegen uiterst concurrerende prijzen. Het hele jaar door vind je hier bestsellers voor de best mogelijke prijs. Blijf op de hoogte van het recentste boekennieuws en spaar Proxis.com punten voor extra kortingen op jouw favoriete lectuur.

De Betrouwbaarheid van Proxis.com

Proxis.com staat bekend als een vertrouwde aanbieder, ondersteund door talloze positieve klantbeoordelingen. Klanten waarderen de loyale punten die inderdaad leiden tot meer korting op aankopen. Ook de aangeboden beveiligde betaalmethoden, inclusief iDeal, tonen de betrouwbaarheid. Proxis.com sluit nauw aan bij de wensen van de moderne e-commerce gebruiker en is een waardevol platform geworden voor iedereen.

Klantenservice en Feedback

De klantenservice van Proxis.com is zonder meer voortreffelijk. Alle nodige contactinformatie is duidelijk beschikbaar op de website, inclusief een specifiek contactformulier voor vragen of klachten. Bovendien is Proxis.com actief op sociale media zoals Facebook, Twitter en Pinterest, waar je eveneens terechtkunt voor ondersteuning of om een vraag te stellen.

Deel Jouw Ervaringen

Beoordelingen door huidige gebruikers vormen de meest waardevolle bron van informatie over onze producten en diensten. Deze ervaringen helpen onpartijdig bij het maken van weloverwogen keuzes. We moedigen je daarom aan om jouw ervaringen te delen en zo anderen te helpen bij hun beslissingen.

Reviews over Proxis.com
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Proxis.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Proxis.com een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Proxis.com. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Proxis.com zouden bestellen.

In welke sectoren is Proxis.com actief?

Proxis.com is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals boeken en magazines.

Ik heb de beoordelingen van Proxis.com goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Proxis.com gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Proxis.com geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Proxis.com u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie