Onlineprinters.nl logo

Onlineprinters.nl reviews en ervaringen

Onlineprinters.nl reviews en ervaringen
1237
Onlineprinters.nl logo
Website
Onlineprinters.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Onlineprinters.nl

Met de opkomst van het internet is de wereld van drukkerijen ingrijpend veranderd. Tegenwoordig vind je drukwerk vooral online, waar Onlineprinters.nl vaak als één van de eerste opties verschijnt. Hoe scoort deze dienst op kwaliteit volgens hun klanten? Ontdek het via de reviews en ervaringen op deze pagina.

Over Onlineprinters.nl

Onlineprinters.nl, de Nederlandse tak van de onlineprinters-groep, blinkt uit in printdiensten. Sinds de oprichting in 1984 heeft dit bedrijf een schat aan ervaring opgedaan en staat het bekend om de hoge kwaliteitsstandaard, milieubewustheid en snelle leveringen. Alle producten gaan door een strenge kwaliteitscontrole en standaard klimaatneutraal verzonden, in lijn met hun groene missie.

Waarom Kiezen voor Onlineprinters.nl?

Onlineprinters.nl biedt een uitgebreid scala aan producten overzichtelijk ingedeeld in categorieën zoals marketingmateriaal en gepersonaliseerd textiel. Voor klanten in Nederland zijn er geen verzendkosten, tenzij je kiest voor spoedlevering. Met diverse betaalopties en een schat aan tips en tutorials op de site, wordt verzekerd dat je drukwerk perfect aansluit bij je wensen. Blijf up-to-date door de sociale media kanalen te volgen.

Is Onlineprinters.nl Betrouwbaar?

Als een groot bedrijf met een sterke Europese aanwezigheid en online reputatie, hecht Onlineprinters.nl veel waarde aan betrouwbaarheid. Dit blijkt uit veilige betaalmethoden, het SSL-protocol voor veilige verbindingen, en de voldoening aan Trusted Shops kwaliteitscriteria. Daarbij biedt Onlineprinters.nl kopersbescherming tot €20.000, wat de betrouwbaarheid alleen maar versterkt.

Klantenservice en Klachten

Bij vragen of problemen is de klantenservice van Onlineprinters.nl gemakkelijk bereikbaar. Met een duidelijke FAQ, contactformulieren, telefonische ondersteuning en e-mail, wordt het oplossen van elk probleem een stuk eenvoudiger. Mocht je een klacht hebben, dan leidt de website je stap voor stap door het proces. Voor eventuele geschillen is er toegang tot het Europese ODR-platform.

Deel ook jouw Beoordeling

Heb je ervaring met de producten of diensten van Onlineprinters.nl? Of het nu positief of negatief is, jouw mening telt. Deel je beoordeling via een review op deze pagina en laat anderen weten wat ze van Onlineprinters.nl kunnen verwachten.

Reviews over Onlineprinters.nl
Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Vivolanda logo
Vivolanda
1 beoordeling
9,5
Ep logo
Ep
3 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Onlineprinters.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Vivolanda logo
Vivolanda
1 beoordeling
9,5
Ep logo
Ep
3 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onlineprinters.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Onlineprinters.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Onlineprinters.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Onlineprinters.nl actief?

Onlineprinters.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals computer en kantoor.

Ik heb de beoordelingen van Onlineprinters.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Onlineprinters.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Onlineprinters.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Onlineprinters.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie