50Plusmatch logo

50Plusmatch reviews en ervaringen

50Plusmatch reviews en ervaringen
5
50Plusmatch logo
Website
50Plusmatch
Categorie
Dating

Reviews en ervaringen 50Plusmatch

Singles boven de 50 ervaren vaak moeilijkheden bij het vinden van een partner in het dagelijks leven. Veelal zijn potentiële partners al bezet of sluiten ze niet aan bij jouw wensen. Zoek je als 50-plusser naar een serieuze relatie? Overweeg dan 50Plusmatch. Maar hoe betrouwbaar is deze datingsite? Wij verzamelden gebruikerservaringen van 50Plusmatch om jou een duidelijk beeld te bieden. Ontdek hier wat gebruikers echt vinden.

Over 50Plusmatch

50Plusmatch legt de focus op 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Deze datingsite werd opgericht in 2006 en richtte zich als eerste specifiek op deze doelgroep. Als onderdeel van MatchMedia beheert 50Plusmatch ook aanverwante datingsites. Actief in Nederland, België, Zweden, Denemarken en Finland, streeft 50Plusmatch naar hoge klanttevredenheid en een stijlvol imago. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd, wat bijdroeg aan de hoge waardering in consumentenprogramma TROS.

Waarom kiezen voor 50Plusmatch?

Met een gratis profiel op 50Plusmatch kun je onbeperkt zoeken naar leden, oproepen bekijken en op berichten reageren. Voor meer functies, zoals persoonlijk berichten sturen en videobellen, is een premium profiel nodig. Lidmaatschappen zijn flexibel en jouw gegevens blijven beschermd.

Is 50Plusmatch betrouwbaar?

De betrouwbaarheid is cruciaal voor een datingsite. 50Plusmatch biedt uitgebreide contactinformatie en een veilige omgeving voor jouw gegevens. Gecertificeerd met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, heeft 50Plusmatch bewezen een betrouwbare keuze te zijn.

Klantenservice en klachten

Bij vragen of klachten staat de klantenservice van 50Plusmatch klaar. Contact opnemen is mogelijk via het contactformulier of per mail. Voor klachten kan ook het Thuiswinkel Waarborg klachtenformulier ingediend worden, met een reactietermijn van vier weken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met 50Plusmatch, of heb je er in het verleden een profiel gehad? Deel jouw ervaringen en help toekomstige daters bij het maken van een weloverwogen keuze.

Reviews over 50Plusmatch
Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Mama's logo
Alleenstaande Mama's
0 beoordelingen
10
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
0 beoordelingen
10
Wytegearre logo
Wytegearre
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over 50Plusmatch
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Mama's logo
Alleenstaande Mama's
0 beoordelingen
10
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
0 beoordelingen
10
Wytegearre logo
Wytegearre
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 50Plusmatch een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over 50Plusmatch. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij 50Plusmatch zouden bestellen.

In welke sectoren is 50Plusmatch actief?

50Plusmatch is actief in de dating.

Ik heb de beoordelingen van 50Plusmatch goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van 50Plusmatch gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of 50Plusmatch geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van 50Plusmatch u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie