Plein.nl logo

Plein.nl reviews en ervaringen

Plein.nl reviews en ervaringen
342
Plein.nl logo
Website
Plein.nl

Reviews en Ervaringen Plein.nl

In deze moderne tijd is fysiek winkelen niet altijd noodzakelijk, zeker niet voor dagelijkse verzorgingsproducten. Plein.nl biedt een uitgebreid assortiment aan voor precies deze behoefte. Maar hoe weet je of ze betrouwbaar zijn? We hebben een overzicht gemaakt van klantenreviews en -ervaringen met Plein.nl, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken.

Introductie Plein.nl

Wat begon als een klein initiatief op een Rotterdamse zolderkamer, is uitgegroeid tot een niet te negeren speler op de markt van verzorgingsproducten. Plein.nl, nu gehuisvest in een groot distributiecentrum na meerdere uitbreidingen, heeft tevens Huisdierplein.nl gelanceerd en blijft zich verder specialiseren.

Waarom Plein.nl?

Met een passie voor verzorging biedt Plein.nl een breed scala aan producten voor persoonlijke en huisdierverzorging. Van A-merken tot kleine, innovatieve merken, het assortiment telt 15.000 producten op voorraad. Bestellingen boven de 35 euro worden gratis verzonden, retourneren kost niets en snelle levering is een prioriteit. Hun aanbod beslaat onder meer beauty- en gezondheidsproducten, persoonlijke verzorging, babyvoeding, en alles voor honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels.

De Betrouwbaarheid van Plein.nl

Plein.nl staat bekend als een betrouwbare aanbieder. Dit is niet alleen te merken aan de positieve klantreviews, maar ook aan de erkenning door Thuiswinkel Waarborg en het Keurmerk Zelfzorg. De transparantie van Plein.nl is opmerkelijk: volledige bedrijfsinformatie, inclusief adres, KvK en BTW nummer, is gemakkelijk toegankelijk.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Voor vragen of klachten betreffende producten of diensten, biedt Plein.nl verschillende contactmogelijkheden: per post, telefoon, e-mail, of via social media platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram. Er is tevens een optie om te chatten met hun klantenservice.

Deel Ook Jouw Beoordeling

Ben je overtuigd door de ervaringen van anderen of juist niet? Jouw mening kan van grote waarde zijn voor anderen die twijfelen over Plein.nl. Overweeg dus zeker om jouw ervaringen te delen en zo bij te dragen aan een weloverwogen gemeenschapsbeslissing.

Reviews over Plein.nl
Gerelateerde bedrijven
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Plein.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plein.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Plein.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Plein.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Plein.nl actief?

Plein.nl is actief in de dieet en gezondheid industrie en specifiek in sectoren zoals apotheken en drogisterijen , baby , cadeaus , dierenwinkels en verzorging & gezondheid.

Ik heb de beoordelingen van Plein.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Plein.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Plein.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Plein.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie