Maas Computers logo

Maas Computers reviews en ervaringen

Maas Computers reviews en ervaringen
476
Maas Computers logo
Website
Maas Computers
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Maas Computers

Kiezen voor een refurbished systeem bij Maas Computers betekent niet alleen een flinke kostenbesparing, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld. Bij Maas Computers tref je zowel complete workstations voor professioneel gebruik als notebooks voor de gewone consument. Dankzij de uitgebreide ervaring in de computerbranche, biedt Maas Computers populaire producten tegen competitieve prijzen, met een uitstekende klantenservice. Echter, het is altijd wijsheid om eerst ervaringen van andere klanten na te gaan voor je tot aankoop overgaat. Ontdek de beoordelingen van klanten over Maas Computers en maak een geïnformeerde keuze voor jouw volgende refurbished apparaat.

Over Maas Computers

Bij Maas Computers kun je verzekerd zijn van de kwaliteit van refurbished systemen, die grondig en procedureel worden gecontroleerd om aan hoge kwaliteitseisen te voldoen, vergelijkbaar met die van nieuwe systemen, maar dan tot 70 procent goedkoper. Voornamelijk bestaat het assortiment uit ex-leaseproducten die na 2 tot 3 jaar gebruik worden vernieuwd. Deze worden dan volledig gereinigd en technisch geïnspecteerd voordat ze weer verkocht worden. Zakelijke klanten kunnen genieten van extra voordelen zoals offerte aanvragen, persoonlijk advies van een accountmanager, en mogelijkheden voor aankopen op rekening, resellers prijzen en snelle garantieafhandelingen. Consumenten profiteren van 14 dagen bedenktijd en maximaal 3 jaar volledige garantie op alle aankopen.

Waarom kiezen voor Maas Computers

Maas Computers biedt duidelijkheid in wat je koopt met producten die een A, B, of C grade ontvangen hebben. De grondige technische inspectie omvat tests van het geheugen, beeldscherm, en systeem. Indien noodzakelijk worden onderdelen zoals het toetsenbord vervangen of gerepareerd. Een systeem upgrade zorgt ervoor dat jouw apparaat weer als nieuw functioneert. Elk product heeft een minimale garantie van 1 jaar, waardoor je altijd verzekerd bent van de allerlaagste prijs en een breed assortiment om uit te kiezen.

Is Maas Computers betrouwbaar?

Maas Computers staat bekend als een betrouwbare leverancier van refurbished apparatuur voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met producten die vooraf worden voorzien van een duidelijke gradatie, is de staat van elk apparaat meteen duidelijk. Alle apparaten worden voor verkoop grondig getest en gereviseerd waar nodig. In 2019 werd Maas Computers zelfs genomineerd voor winkelier van het jaar. Naast hun webshop beschikken ze over een fysieke locatie in Nijmegen en is de klantenservice altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

Klantenservice en klachten

Op de website van Maas Computers vind je een rijkdom aan informatie. Na het inloggen in je persoonlijke account kun je bestellingen, retouren, creditnota's, en offertes inzien. Voor vragen of advies staat het team van Maas Computers klaar via telefoon, e-mail, whatsapp of live chat. Maas Computers is tevens actief op sociale media, waardoor ze altijd benaderbaar zijn.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaringen met Maas Computers? We nodigen je van harte uit om je review te delen. Vertel bijvoorbeeld over de kwaliteit van je apparaat, hoe gemakkelijk je vond wat je zocht, of je als zakelijke of particuliere klant winkelde, en hoe je de service van Maas Computers hebt ervaren. Jouw beoordeling kan anderen helpen bij het maken van hun keuze.

Reviews over Maas Computers
Gerelateerde bedrijven
123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Maas Computers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maas Computers een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Maas Computers. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Maas Computers zouden bestellen.

In welke sectoren is Maas Computers actief?

Maas Computers is actief in de diensten industrie en specifiek in sectoren zoals reparaties en computer.

Ik heb de beoordelingen van Maas Computers goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Maas Computers gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Maas Computers geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Maas Computers u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie