Keukenplaats logo

Keukenplaats reviews en ervaringen

Keukenplaats reviews en ervaringen
139
Keukenplaats logo
Website
Keukenplaats
Categorie
Webshops

Ontdek Ervaringen met Keukenplaats

Zoek je naar ervaringen met Keukenplaats voordat je een nieuwe keuken aanschaft? Het is essentieel dat alles perfect geregeld is en de kwaliteit uitstekend is. Niemand wil immers keukenkastjes die naar beneden vallen, een defecte vaatwasser of een scheef keukenblad. Daarom is het aan te raden om eerst ervaringen van anderen te lezen voordat je besluit bij Keukenplaats te kopen. Ontdek hier alle ervaringen met Keukenplaats en lees wat consumenten over hen zeggen. Heb je zelf ervaring met Keukenplaats? Deel je bevindingen en help andere consumenten bij het maken van een geïnformeerde keuze.

Introductie tot Keukenplaats

Keukenplaats is een toonaangevende keukenleverancier met een uitgebreid netwerk van meer dan 10 filialen door heel Nederland. Ze leveren kwalitatieve Duitse keukens tegen concurrerende prijzen, mede dankzij directe samenwerkingen met Duitse fabrikanten. Klanten van Keukenplaats genieten hierdoor van voordelig geprijsde, hoogwaardige keukens. Verder optimaliseert Keukenplaats de kosten door minimale uitgaven aan reclame en toepassing van de voordelige 19% BTW-regeling. Bezoek een van de Nederlandse vestigingen in steden als Almere, Den Haag, en Rotterdam voor persoonlijk advies en inspiratie.

Aantrekkelijk Geprijsde Keukens bij Keukenplaats

Keukens van Keukenplaats zijn doorgaans voordeliger dan die van andere aanbieders, grotendeels door de import uit Duitsland waardoor flink op kosten wordt bespaard. Keukenplaats nodigt je uit voor een op maat gemaakte offerte, zodat je kunt zien hoe zij in vergelijking met Nederlandse concurrenten voordeliger uit zijn.

Reviews over Keukenplaats
Gerelateerde bedrijven
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
1 beoordeling
9
Instalcenter logo
Instalcenter
1 beoordeling
8,5
Cleanprofs logo
Cleanprofs
25 beoordelingen
4,7
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Keukenplaats
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
1 beoordeling
9
Instalcenter logo
Instalcenter
1 beoordeling
8,5
Cleanprofs logo
Cleanprofs
25 beoordelingen
4,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Keukenplaats een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Keukenplaats. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Keukenplaats zouden bestellen.

In welke sectoren is Keukenplaats actief?

Keukenplaats is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals huis en tuin diensten.

Ik heb de beoordelingen van Keukenplaats goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Keukenplaats gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Keukenplaats geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Keukenplaats u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie