K9 Shop logo

K9 Shop reviews en ervaringen

K9 Shop reviews en ervaringen
1138
K9 Shop logo
Website
K9 Shop
Categorie
Webshops

Ontdek Beoordelingen over K9 Shop

Als fervent dierenliefhebber streef je ernaar alleen het beste te bieden aan je geliefde huisdier. Voordat je enthousiast allerlei artikelen zoals speelgoed, voeding en luxueuze verwennerijen aanschaft, wil je verzekeren dat je bij de juiste winkel winkelt. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij verzamelen nauwkeurig alle beoordelingen betreffende K9 Shop, zodat jij zonder twijfel de beste keuze maakt voor jou en je huisdier, gesteund door een reeks aan reviews.

Kennismaking met K9 Shop

Deze schitterende dierenwinkel blinkt sinds 2004 uit als de toonaangevende online shop voor huisdierbenodigdheden in Nederland en België. De ongekende dierenpassie van de oprichters reflecteert de basis van K9 Shop. Zij beschouwen huisdieren als integraal onderdeel van de familie en koesteren de vreugde die deze dieren bieden. Met een breed aanbod voor katten, knaagdieren, vogels, vissen, en in het bijzonder honden, is K9 dé plek voor hondentuigen, leibanden, benches, trainingsaccessoires, en verzorgingsproducten voor vacht & huid.

Waarom Kiezen voor K9 Shop?

Al vóór 2004 organiseerden de K9 Shop-eigenaren met groot enthousiasme hondentrainingen als hobby. Deze bezieling evolueerde tot een gespecialiseerde dierenwebshop in 2004, waar expertise en passie samenvloeien voor de verzorging van geliefde huisdieren. De professionaliteit van K9 Shop trok internationale aandacht, resulterend in trainingen voor diverse organisaties, waaronder politiekorpsen. Hun uitgebreide ervaring staat garant voor kennis over wat jouw huisdier nodig heeft. Vragen? Hun klantenservice staat klaar om je persoonlijk te adviseren, zoals ook beaamd wordt in vele positieve klantenreviews.

Betrouwbaarheid van K9 Shop

Bekend met het wereldberoemde merk Julius-K9? Deze topklasse hondenlijn staat wereldwijd bekend om zijn superieure kwaliteit, en K9 Shop is de exclusieve verdeler in Nederland en Vlaanderen. Veel reviews prijzen de excellente service en snelle bezorging van K9 Shop, vooral na aankoop van een Julius hondentuig.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Bij K9 Shop is uitmuntende service en vriendelijkheid fundamenteel. Klanten zijn koning, met een klantenservice die alles in het werk stelt om bestellingen binnen twee werkdagen thuis te leveren. Alle informatie over verzendkosten en -opties is eenvoudig en snel toegankelijk op hun site. De klantenservice is vijf dagen per week telefonisch en de hele week via e-mail bereikbaar. Ben je nieuwsgierig naar de mensen achter K9 Shop? Bezoek dan hun fysieke winkel in Kaatsheuvel, waar je huisdier natuurlijk ook welkom is!

Deel Jouw Ervaring

Als dierenenthousiasteling, draag bij aan de zoektocht van anderen naar perfecte huisdierproducten door jouw ervaringen met K9 Shop te delen. Jouw review helpt andere dierenliefhebbers bij hun keuzeproces!

Reviews over K9 Shop
Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over K9 Shop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is K9 Shop een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over K9 Shop. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij K9 Shop zouden bestellen.

In welke sectoren is K9 Shop actief?

K9 Shop is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals dierenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van K9 Shop goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van K9 Shop gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of K9 Shop geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van K9 Shop u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie