Huisdierzaak.nl logo

Huisdierzaak.nl reviews en ervaringen

Huisdierzaak.nl reviews en ervaringen
394
Huisdierzaak.nl logo
Website
Huisdierzaak.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen met Huisdierzaak.nl

Je huisdier verdient het allerbeste, en daarvoor zoek jij de ideale producten. Gemakkelijk online bestellen is dan een uitkomst, en Huisdierzaak.nl biedt precies dat gemak voor alle huisdierbenodigdheden. Maar hoe betrouwbaar is Huisdierzaak.nl? Zijn de leveringstijden acceptabel? Jouw huisdier kan immers niet wachten op zijn eten. Hier vind je beoordelingen van andere klanten over Huisdierzaak.nl die jou een helder beeld geven van de service en betrouwbaarheid van deze webshop. Naast reviews, vind je ook nuttige informatie over het bedrijf, zodat je alles bij de hand hebt om te beslissen of je bij Huisdierzaak.nl wilt bestellen. Heb je zelf ervaringen met Huisdierzaak.nl? Laat dan je eigen review achter om anderen te helpen.

Over Huisdierzaak.nl

Als specialist in dierenbenodigdheden biedt Huisdierzaak.nl een ruime keuze voor elke dierenvriend. Gevestigd in Delfzijl en opererend onder Canome BV, is deze webshop niet alleen aantrekkelijk voor huisdiereigenaren, maar ook voor trimsalons die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten. Huisdierzaak.nl staat bekend om zijn uitgebreide assortiment dat tegemoetkomt aan de behoeften van diverse dieren.

Waarom kiezen voor Huisdierzaak.nl

Kiezen voor Huisdierzaak.nl betekent kiezen voor diversiteit en gemak. Met producten voor honden, katten, knaagdieren, aquarium- en terrariumdieren, vogels, en zelfs de ruitersport, biedt Huisdierzaak.nl alles onder één dak. Van voer tot accessoires zoals geneesmiddelen, kooien, halsbanden, en meer. Bovendien zorgt levering uit voorraad voor een snelle bezorging van je bestelling, direct aan je deur. Zo wordt het zware tillen jou uit handen genomen.

Is Huisdierzaak.nl betrouwbaar?

Huisdierzaak.nl biedt een "niet goed, geld terug" garantie en accepteert retourzendingen binnen twee weken, mits onbeschadigd. Verzending vindt plaats via PostNL, terwijl veilige betalingsopties zoals iDEAL, Maestro, PayPal, en Visa beschikbaar zijn. Het Webshop Keurmerk verzekert je van de betrouwbaarheid van Huisdierzaak.nl en staat klaar om te bemiddelen bij eventuele geschillen.

Klantenservice en Klachten

De klantenservice is eenvoudig te bereiken via een online contactformulier, met de vriendelijke suggestie om eerst de veelgestelde vragen te raadplegen. Bij schade aan producten is het versturen van een foto via email gewenst, waarop Huisdierzaak.nl streeft naar een snelle en passende oplossing.

Deel ook jouw ervaring

Heb je onlangs iets gekocht bij Huisdierzaak.nl? Jouw mening is waardevol! Deel je ervaringen over de bestelprocedure, levertijden, klantenservice, en de kwaliteit van de producten. Met jouw beoordeling help je toekomstige klanten in hun besluitvorming. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Reviews over Huisdierzaak.nl
Gerelateerde bedrijven
Zooplus logo
Zooplus
12 beoordelingen
5,5
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
1 beoordeling
8,5
A2koi logo
A2koi
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Huisdierzaak.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zooplus logo
Zooplus
12 beoordelingen
5,5
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
1 beoordeling
8,5
A2koi logo
A2koi
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Huisdierzaak.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Huisdierzaak.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Huisdierzaak.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Huisdierzaak.nl actief?

Huisdierzaak.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals dierenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van Huisdierzaak.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Huisdierzaak.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Huisdierzaak.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Huisdierzaak.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie