Hond.nl logo

Hond.nl reviews en ervaringen

Hond.nl reviews en ervaringen
148
Hond.nl logo
Website
Hond.nl
Categorie
Webshops

Hond.nl Ervaringen

Op zoek naar benodigdheden voor je hond stuit je op Hond.nl, dé online specialist voor alles wat je trouwe viervoeter nodig heeft. Het kan wat onwennig zijn om hier voor de eerste keer te bestellen. Gelukkig bieden online reviews van eerdere klanten houvast. Heb je zelf ervaring met Hond.nl? Deel dan je review online en help anderen bij hun aankoopbeslissing.

Over Hond.nl

Hond.nl onderscheidt zich als een van de weinige online shops die volledig gericht is op honden. Van verzorgingsproducten tot voer, je vindt er een uitgebreid assortiment van bijna alle bekende merken, zodat je altijd slaagt voor het product van jouw keus. Bestellingen geplaatst voor 21.00 worden de volgende dag al geleverd, wat het winkelen bij Hond.nl bijzonder gemakkelijk maakt voor elke hondeneigenaar.

Van Manden tot Riemen

Alles wat je hartje begeert voor je hond vind je op Hond.nl. Of je nu een nieuwe hond verwelkomt of je huidige viervoeter wilt verwennen, hier koop je alle essentiële spullen zoals benches, manden, halsbanden en riemen. Met een breed en modern aanbod is er voor ieder wat wils. Profiteer bovendien van gratis verzending bij bestellingen vanaf €50 en kies zelf het gewenste verzendmoment, zodat je gegarandeerd thuis bent voor de levering.

Partner van Bol.com

Hond.nl is niet alleen een geaccrediteerde webshop-starten/een-webwinkel-starten/" target="_blank">webwinkel met het officiële webshop keurmerk, maar ook een trotse partner van bol.com. Dit betekent dat veel van de leuke hondenitems die je op bol.com ziet, mogelijk door Hond.nl geleverd worden. Dankzij deze betrouwbare samenwerking kun je met een gerust hart bestellen, wetende dat zowel de kwaliteit van de service als de producten wordt gewaarborgd door bol.com en Hond.nl.

Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Hond.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hond.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Hond.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Hond.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Hond.nl actief?

Hond.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals dierenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van Hond.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Hond.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Hond.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Hond.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie