Foodworld-xl logo

Foodworld-xl reviews en ervaringen

Foodworld-xl reviews en ervaringen
774
Foodworld-xl logo
Website
Foodworld-xl
Categorie
Eten & drinken

Ontdek Klantbeoordelingen over Foodworld-xl

Geïnteresseerd in wat klanten echt vinden van Foodworld-xl? Zoek je naar een overzicht van voordelen en nadelen van deze online retailer? Dan biedt deze pagina precies wat je nodig hebt. Lees de veelzijdige reviews over Foodworld-xl samengebracht op een plaats. Bekijk de ervaringen van verschillende gebruikers, vorm je mening, en beslis geïnformeerd of je bij Foodworld-xl wilt bestellen.

Kennismaking met Foodworld-xl

Foodworld-xl presenteert zich als jouw online supermarkt met een uitgebreide keuze aan dranken, voeding en huishoudartikelen. Het staat onder het beheer van AMS Distribution B.V., actief in deze sector sinds 2007. Dit bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een internationaal familiebedrijf, met meerdere rebrandings tot gevolg. Mogelijk ken je Foodworld-xl nog niet; een naam die sinds 2017 in gebruik is na voorgangers als Holland-Store & Coffee-discounter. Foodworld-xl waardeert sterk de connectie met hun klanten en de familiaire sfeer binnen het team. Tevens zetten zij zich in voor milieubehoud, inclusief maatregelen ter vermindering van CO2-uitstoot, wat de verzendkosten deels verklaart.

Waarom Kiezen voor Foodworld-xl?

Als een omvangrijke webwinkel biedt Foodworld-xl een breed scala aan producten, van voeding en dranken tot seizoenswaren. Met meer dan 10.000 items beschikbaar, bedient het klanten in ruim 100 landen. De winkel beschikt over een uniek online spaarprogramma, vergelijkbaar met een digitale klantenkaart. Ook als je non-food of hygiëneproducten bestelt, profiteer je van 14 dagen bedenktijd. Niet alleen particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij Foodworld-xl terecht.

Betrouwbaarheid van Foodworld-xl

Met een mondiale klantenkring en een uitgebreid assortiment, is de klantenservice van Foodworld-xl elke werkdag bereikbaar via telefoon of e-mail. Alle benodigde bedrijfsgegevens zoals adres, KvK- en BTW-nummer zijn gemakkelijk te vinden op hun website. Gevestigd in Nederland, houdt Foodworld-xl zich aan de lokale wetgeving, wat een basiskader voor betrouwbaarheid schept. Betalingen verlopen veilig binnen een HTTPS-omgeving. Echter, een keurmerkaansluiting ontbreekt, een punt om te overwegen bij het evalueren van hun betrouwbaarheid.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

In tegenstelling tot veel bedrijven, kent Foodworld-xl geen FAQ-sectie, maar staat hun klantenservice klaar voor alle vragen of klachten. Beschikbaar via een reactieformulier, e-mail of telefoon, deze dienst is er om je te helpen op werkdagen. Voor klachten over de website of bestellingen biedt Foodworld-xl directe ondersteuning. De afwezigheid bij erkende keurmerken betekent echter dat er, bij onopgeloste klachten, geen toegang is tot een geschillencommissie.

Deel Jouw Foodworld-xl Ervaring

Ben je een tevreden klant van Foodworld-xl of heb je juist een minder positieve ervaring gehad? Jouw beoordeling is belangrijk. Deel je verhaal en assisteer anderen bij het maken van een weloverwogen keuze op basis van jouw ervaring met Foodworld-xl.

Reviews over Foodworld-xl
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Foodworld-xl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foodworld-xl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Foodworld-xl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Foodworld-xl zouden bestellen.

In welke sectoren is Foodworld-xl actief?

Foodworld-xl is actief in de eten & drinken industrie en specifiek in sectoren zoals dranken , koffie & thee , levensmiddelen , verzorging & gezondheid en warenhuizen.

Ik heb de beoordelingen van Foodworld-xl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Foodworld-xl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Foodworld-xl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Foodworld-xl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie