Fiets-stoeltje.nl logo

Fiets-stoeltje.nl reviews en ervaringen

Fiets-stoeltje.nl reviews en ervaringen
768
Fiets-stoeltje.nl logo
Website
Fiets-stoeltje.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Fiets-stoeltje.nl

Als ouder zijnde kan het uitdagend zijn om met je kind mobiel te blijven. Een handig fietsstoeltje kan dit al een stuk makkelijker maken. Zoek je een kwalitatief fietsstoeltje? Fiets-stoeltje.nl biedt diverse opties. Maar hoe staat het met de productkwaliteit en levertijd? Ontdek het aan de hand van recensies en ervaringen van klanten van Fiets-stoeltje.nl. Hier vind je beoordelingen en recensies over Fiets-stoeltje.nl.

Over Fiets-stoeltje.nl

Fiets-stoeltje.nl specialiseert zich in de verkoop van kinderfietsstoeltjes, met een team dat zich kenmerkt door meer dan 20 jaar ervaring. Voor persoonlijk advies staat de klantenservice altijd klaar. De webshop biedt niet alleen Bobike aan, maar ook andere topmerken zoals Yepp en Polisport. Dankzij een netwerk van leveranciers kan Fiets-stoeltje.nl scherpe prijzen en een variabele levertijd van 2 tot 5 werkdagen hanteren. Verzending is mogelijk naar Nederland, België en Duitsland voor €5,95, met gratis verzending bij bestellingen boven €100.

Waarom kiezen voor Fiets-stoeltje.nl?

Met een breed assortiment aan fietsstoeltjes voor iedere leeftijd en grootte onderscheidt Fiets-stoeltje.nl zich duidelijk. De site biedt gemak in navigatie met categorieën zoals voorzitjes, achterzitjes en meer. Betalen kan veilig via diverse methoden zoals iDeal en PayPal. Niet tevreden? Dan biedt Fiets-stoeltje.nl 60 dagen retourrecht. Om op de hoogte te blijven van acties en nieuws, kun je de nieuwsbrief en social mediakanalen volgen.

Is Fiets-stoeltje.nl betrouwbaar?

Bij Fiets-stoeltje.nl staat de veiligheid van je kind voorop. De site biedt essentiële bedrijfsinformatie en een veilige SSL-verbinding voor zorgeloos surfen en betalen. Met een duidelijk beleid, een eigen klantenservice en goede algemene voorwaarden zorgt Fiets-stoeltje.nl voor een betrouwbare shopervaring, ondersteund door positieve klantenrecensies en een certificatie door Webwinkelkeur.

Klantenservice en klachten

Bij vragen of klachten biedt de klantenservice van Fiets-stoeltje.nl diverse contactmogelijkheden zoals social media, e-mail en telefoon. Je ontvangt een bevestiging van je klacht en binnen 2 werkdagen een inhoudelijke reactie. Indien nodig, bieden de Stichting Webshop Keurmerk en de Geschillencommissie extra ondersteuning voor een eerlijke behandeling.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Fiets-stoeltje.nl? We horen graag hoe jij hun service, productkwaliteit en levertijd beoordeelt. Zou je Fiets-stoeltje.nl aanbevelen? Jouw beoordeling op deze pagina helpt anderen de juiste beslissing te maken.

Reviews over Fiets-stoeltje.nl
Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Fiets-stoeltje.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fiets-stoeltje.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Fiets-stoeltje.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Fiets-stoeltje.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Fiets-stoeltje.nl actief?

Fiets-stoeltje.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals fietsen.

Ik heb de beoordelingen van Fiets-stoeltje.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Fiets-stoeltje.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Fiets-stoeltje.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Fiets-stoeltje.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie