Bushcraftshop.nl logo

Bushcraftshop.nl reviews en ervaringen

Bushcraftshop.nl reviews en ervaringen
407
Bushcraftshop.nl logo
Website
Bushcraftshop.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Bushcraftshop.nl

Bushcraft, een passie voor het overleven in de natuur, wint steeds meer aan populariteit. Voor hen die zich graag in de buitenlucht bevinden, biedt Bushcraftshop.nl een uitgebreid assortiment aan benodigdheden voor dergelijke avonturen. Maar hoe betrouwbaar is Bushcraftshop.nl? Hier verzamelen we een breed scala aan reviews en ervaringen over Bushcraftshop.nl, om je te helpen een weloverwogen keuze te maken.

Over Bushcraftshop.nl

Opgericht in 2012 als Moostetrail Bushcraft, begon Bushcraftshop.nl met het organiseren van bushcraft evenementen en cursussen, om later uit te breiden naar de verkoop van essentiële bushcraft producten. Sinds 2017, vanuit Middelburg en een ruim magazijn, biedt het bedrijf een omvangrijke voorraad van bushcraft gerelateerde artikelen aan. Met kernwaarden gericht op kwaliteit en exclusiviteit, brengt Bushcraftshop.nl internationaal gesourcete outdoor producten naar de Benelux, zorgvuldig gekozen om te voldoen aan de hoge eisen van outdoor avonturen.

Waarom kiezen voor Bushcraftshop.nl?

Bushcraftshop.nl blinkt uit door zijn unieke en uitgebreide assortiment in de bushcraft niche. Van kleding tot kookgerei en van gereedschap tot elektronica, elk product is geselecteerd met oog op kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestellingen voor 23 uur worden de volgende dag al geleverd en vanaf 50 euro is verzending gratis. Mocht je twijfelen over je aankoop, biedt Bushcraftshop.nl een 30 dagen bedenktijd voor retourzendingen.

Is Bushcraftshop.nl betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een aanbieder is cruciaal in de wereld van bushcraft. Bushcraftshop.nl staat garant voor veilige aankopen met zijn SSL-verbinding, duidelijke algemene voorwaarden en een deskundige klantenservice. De webshop is bovendien gecertificeerd door het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, en de positieve klantenreviews bevestigen de betrouwbare reputatie van Bushcraftshop.nl.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of klachten? De klantenservice van Bushcraftshop.nl staat voor je klaar via telefoon, WhatsApp, e-mail of het contactformulier op de website. Je kunt ook gebruikmaken van live chat, Messenger of Twitter. Reacties volgen altijd binnen 1 werkdag binnen de kantooruren van maandag tot vrijdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Klachten kun je bovendien indienen via de bemiddelingsdienst van Thuiswinkel Waarborg.

Deel ook jouw ervaring

Ben je een bushcraft enthusiast en heb je ervaring met Bushcraftshop.nl? We horen graag jouw verhaal. Deel je beoordeling over de productkwaliteit, levering en klantenservice. Jouw review kan anderen helpen bij het maken van hun keuze. Schrijf hier jouw ervaring met Bushcraftshop.nl en draag bij aan de community!

Reviews over Bushcraftshop.nl
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Bushcraftshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bushcraftshop.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Bushcraftshop.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Bushcraftshop.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Bushcraftshop.nl actief?

Bushcraftshop.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals hobby en outdoor.

Ik heb de beoordelingen van Bushcraftshop.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Bushcraftshop.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Bushcraftshop.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Bushcraftshop.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie