Blokker.nl logo

Blokker.nl reviews en ervaringen

Blokker.nl reviews en ervaringen
100
Blokker.nl logo
Website
Blokker.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Blokker.nl

Zoek je een nieuw tafelzeil of is het tijd om je prullenbak te vervangen? Voor bijna alles wat je nodig hebt in huis kun je online terecht. Als je een voorkeur hebt voor online winkelen en iets voor in huis nodig hebt, is Blokker.nl wellicht je bestemming. De meeste mensen hebben wel eens een bezoek gebracht aan een van de fysieke winkels van Blokker. Maar hoe zit het met de online winkelervaring bij Blokker.nl? Is het aan te raden hier online aankopen te doen? Bieden ze goede service aan? En hoe lang duurt het voordat je bestelling wordt geleverd? Klantenreviews kunnen inzicht geven in deze vragen. We hebben beoordelingen over Blokker.nl voor je verzameld, zodat je na het lezen een weloverwogen keuze kunt maken.

Over Blokker.nl

Als specialist in huishoudartikelen biedt Blokker een breed assortiment aan producten. Met meerdere fysieke winkels verspreid over Nederland en België streeft Blokker er ook online naar een betrouwbare webshop te zijn. Klantgerichtheid en service zijn kernwaarden voor dit bedrijf. Blokker.nl verzekert haar klanten van voordelige prijzen en een uitgebreid assortiment met veel A-merken. Er is ook een exclusieve Blokker-lijn met producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Met een geschiedenis van meer dan een eeuw en meer dan 5000 werknemers in Nederland, is Blokker een gevestigde naam.

Waarom kiezen voor Blokker.nl

Of je nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten of gewoon een nieuwe spons, Blokker.nl maakt het vinden van deze producten eenvoudig. Een divers aanbod in categorieën maakt gericht zoeken mogelijk. Of het nu gaat om producten voor ramen wassen, picknicken, wassen en strijken of afkoelen, je vindt het allemaal op Blokker.nl. De webshop staat bekend om de snelle levering: binnen 1 of 2 dagen heb je jouw bestelling in huis. Bij een besteding van 39,95 of meer worden verzendkosten niet in rekening gebracht. Voor wie op de hoogte wil blijven van de laatste acties, is inschrijven voor de nieuwsbrief een goede tip. Niet tevreden over een product? Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen, kosteloos wanneer je dit doet bij een fysieke winkel van Blokker.

Is Blokker.nl betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Blokker.nl staat voor velen buiten kijf. Van kleins af aan zijn velen al bekend met deze winkelketen die in veel steden te vinden is. Wie online shopt bij deze webshop merkt snel dat betrouwbaarheid hier hoog in het vaandel staat. Met een reputatie die in meer dan een eeuw is opgebouwd, wil Blokker deze goede naam ook online waarmaken. De webshop biedt veilige betaalopties en beschikt over het Thuiswinkel Waarborg. Voor vragen of assistentie kan er op verschillende manieren online contact opgenomen worden met een medewerker.

Klantenservice en klachten

Klachten kunnen online worden ingediend bij Blokker.nl. Vaak is het effectief om met klachten naar een fysieke winkel te gaan, waar het personeel je graag helpt om het probleem snel op te lossen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan biedt de website een telefoonnummer voor klachten. Daarnaast kun je voor vragen, opmerkingen of een gesprek gebruikmaken van de chat of telefonisch contact opnemen. Ook e-mailen behoort tot de mogelijkheden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met online winkelen bij Blokker.nl? Vertel ons over jouw zoektocht naar producten, de gebruiksvriendelijkheid van de website, de snelheid van levering en jouw ervaringen met de klantenservice. Jouw review kan anderen helpen in hun besluitvorming.

Reviews over Blokker.nl
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Blokker.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
2L Home logo
2L Home
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Blokker.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Blokker.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Blokker.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Blokker.nl actief?

Blokker.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals warenhuizen , huishouden , koken & tafelen en tuin.

Ik heb de beoordelingen van Blokker.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Blokker.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Blokker.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Blokker.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie