BBI Travel logo

BBI Travel reviews en ervaringen

BBI Travel reviews en ervaringen
678
BBI Travel logo
Website
BBI Travel
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen BBI Travel

Reizen is een investering in jezelf, maar het is cruciaal om die investering te doen bij een betrouwbare reisorganisatie. In de schijnwerpers staat BBI Travel, een bedrijf met lovende kritieken van klanten die hun reisdromen via hen waargemaakt hebben. Hun ervaringen bieden jou inzicht om zelf te beslissen of BBI Travel de juiste keuze is voor jouw volgende avontuur.

Over BBI Travel

BBI Travel heeft een rijke geschiedenis en is geworteld in een familietraditie, wat bijdraagt aan hun reputatie als een van Nederland's meest gevestigde reisorganisaties. Oorspronkelijk in Groningen begonnen, is hun kantoor nu te vinden bij Groningen Airport Eelde, van waaruit ze al sinds 1963 unieke reispakketten naar bestemmingen zoals Ierland, Scandinavië, Canada en Mauritius aanbieden.

Waarom kiezen voor BBI Travel?

BBI Travel onderscheidt zich door niet alledaagse vakantiebestemmingen aan te bieden. Van wintersportavonturen in Lapland tot exotische reizen naar Mauritius, hun aanbod is divers en uniek. Dit maakt BBI Travel de go-to reisorganisatie voor ervaringen in Ierland, IJsland, de Scandinavische landen, Canada, het bewonderen van het Winter- en Noorderlicht, en meer. Daarnaast hebben ze ook nog een langdurige samenwerking met Hurtigruten, de gerenommeerde Noorse cruisemaatschappij.

Is BBI Travel betrouwbaar?

De positieve beoordelingen en het feit dat BBI Travel tot de oudste reisorganisaties van Nederland behoort, getuigen van hun betrouwbaarheid. Continu groeiend en innoverend binnen de reisbranche bevestigt hun betrouwbare status, ondersteund door hun naleving van de ANVR Reisvoorwaarden.

Klantenservice en klachten

De kracht van BBI Travel ligt in hun transparante en toegankelijke klantenservice. Met een uitgebreide FAQ op hun website, e-mail en telefooncontactpunten, en actieve sociale media aanwezigheid op platforms als Facebook, Twitter, en YouTube, benadrukken ze hun commitment aan klanttevredenheid en ondersteuning.

Wil jij ook beoordelen?

Deze uitgebreide kijk op BBI Travel, verrijkt door de ervaringen van eerdere reizigers, stelt jou in staat om een bewuste keuze te maken. Door jouw ervaringen te delen, draag je bij aan de gemeenschap en help je anderen in hun besluitvormingsproces. Een kleine moeite die een groot verschil kan maken.

Reviews over BBI Travel
Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over BBI Travel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BBI Travel een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over BBI Travel. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij BBI Travel zouden bestellen.

In welke sectoren is BBI Travel actief?

Ik heb de beoordelingen van BBI Travel goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van BBI Travel gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of BBI Travel geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van BBI Travel u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie