Oad logo

Oad reviews en ervaringen

Oad reviews en ervaringen
186

Reviews en Ervaringen

Overweeg je een reis bij Oad te boeken en ben je benieuwd naar wat anderen zeggen? Ontdek hier beoordelingen en ervaringen van Oad-reizigers. Maak een geïnformeerde keuze door de meningen van anderen te lezen, of je nu de voorkeur geeft aan een grote organisatie voor je reisbehoeften of gewoon nieuwsgierig bent naar de betrouwbaarheid vanwege de grootte. Vraag je je af hoe comfortabel de bussen zijn? Lees hier wat anderen te zeggen hebben en profiteer van hun ervaringen.

Over Oad

Oad, bekend om zijn gevarieerde reisaanbod, staat garant voor kwaliteit door zorgvuldig geselecteerde hotels. Gevestigd in Enter, organiseert dit bedrijf unieke reizen naar veel Europese landen en zelfs wereldwijd, inclusief reisbestemmingen zoals Bali en Canada. Naast de bekende busreizen biedt Oad ook thematische reizen aan, zoals wandel-, fiets-, muziekreizen en riviercruises. Of je nu op zoek bent naar een specifieke vakantie of een wintersportreis, Oad heeft een breed scala aan opties. Meer dan alleen reizen aanbieden, streeft het ernaar onvergetelijke herinneringen te creëren door maatwerk te leveren op basis van jouw voorkeuren.

Waarom kiezen voor Oad?

Met een rijke geschiedenis, die een nieuwe start maakte in 2013 als Oad Reizen, beschikt Oad over uitgebreide expertise in de reiswereld. Van dagtrips tot avontuurlijke reizen naar Disneyland Parijs, Oad richt zich op zowel particulieren als groepen. Elke reis staat in het teken van kwaliteit, met aandacht voor prachtige routes en topaccommodaties. Daarnaast investeert Oad in milieuvriendelijke bussen en ervaren, klantgerichte chauffeurs, en biedt het net dat beetje extra voor een unieke reiservaring.

Is Oad betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Oad wordt ondersteund door positieve persberichten en een sterke nadruk op milieubewust reizen, zoals de compensatie van CO2-uitstoot via GreenSeat. Als gespecialiseerde aanbieder van onder andere bus- en vliegreizen en als expert voor reizen naar Disneyland Parijs, bewijst Oad zijn betrouwbaarheid al jarenlang. Met aansluitingen bij SGR en ANVR en duizenden positieve beoordelingen is de betrouwbaarheid van Oad goed onderbouwd.

Klantenservice en klachten

Oads klantenservice is zes dagen per week beschikbaar, met een diepe toewijding om elke klacht of opmerking serieus te nemen. Naast telefonisch contact kun je ook per e-mail of via het contactformulier je vragen stellen of klachten indienen, waarbij de FAQ-sectie wellicht direct antwoord biedt op je vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je een reis met Oad gemaakt, met de bus of het vliegtuig, en wil je je ervaring delen? Jouw review kan anderen helpen in hun besluitvormingsproces. Deel zowel de positieve als eventuele negatieve aspecten van je reiservaring om toekomstige reizigers te ondersteunen.

Reviews over Oad
Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Oad
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oad een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Oad. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Oad zouden bestellen.

In welke sectoren is Oad actief?

Oad is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals busreizen , fietsvakanties , rondreizen , stedentrips en wandelvakanties.

Ik heb de beoordelingen van Oad goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Oad gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Oad geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Oad u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie