Badkamerradio.nl logo

Badkamerradio.nl reviews en ervaringen

Badkamerradio.nl reviews en ervaringen
672
Badkamerradio.nl logo
Website
Badkamerradio.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Badkamerradio.nl

De badkamer is een plek waar je elke dag heel wat tijd doorbrengt. Je bent je aan het klaarmaken voor de dag, aan het klaarmaken voor bed of je neemt een heerlijk relaxerende warme douche. Wil je tijdens die activiteiten naar de radio luisteren? Dan vind je bij Badkamerradio.nl een ruim gamma aan radio’s die geschikt zijn voor de badkamer. Maar zijn die radio’s wel betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen van de klanten van Badkamerradio.nl? Hoe beoordelen zij het bedrijf? Op deze pagina vind je al die informatie die je graag hebt voor een aankoop in de vorm van reviews over Badkamerradio.nl.

Over Badkamerradio.nl

Badkamerradio.nl is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van badkamerradio’s. Dit zijn radio’s die specifiek gemaakt zijn om te functioneren in de bijzondere omgeving die de badkamer is. Dat betekent dus waterdicht, bestand tegen vocht en ga zo maar door. Badkamerradio.nl is een onderdeel van het grotere concern Gadgets & Trends dat al sinds 1998 online terug te vinden is. Vandaag de dag bestaat Gadgets & Trends uit meer dan vijftien eigen online shops en is het actief doorheen heel Europa. Dat grote netwerk zorgt ervoor dat Badkamerradio.nl de prijzen voor hun producten laag kunnen houden en dat de levering snel volgt na bestelling. Heb je een vraag of heb je deskundig advies nodig over één van de producten? Dan kan je op werkdagen altijd de klantenservice contacteren om een specialist an de lijn te krijgen.

Waarom kiezen voor Badkamerradio.nl?

Badkamerradio.nl heeft het grootste assortiment badkamerradio’s op de markt en een grote knowhow van de sector. Ze werken met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en bovendien vind je ook heel wat aanverwante producten terug op de website. Die website is onderverdeeld in de volgende categorieën: inbouwradio plafond, inbouwradio wand, accessoires & remotes, inbouwspeakers, opbouwspeakers, subwoofers en standalone radio’s. Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan kan je de zoekfunctie op de website gebruiken voor een welbepaalde zoekterm. Heb je een keuze kunnen maken? Dan krijg je na betaling altijd een track & trace code toegestuurd zodat je jouw pakket op de voet kunt volgen. Die betaling kan je overigens op heel wat manieren uitvoeren. Je kunt betalen met iDeal, via een bankoverschrijving, via Klarna, met PayPal, cash bij afhaling in de showroom, bancontact, Visa, mastercard, een giftcard of via Sofort. Een product retour sturen tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling.

Is Badkamerradio.nl betrouwbaar?

Het lijdt weinig twijfel dat Badkamerradio.nl een betrouwbare website is. Eerst en vooral bestaat de onderneming al sinds 1998. Daarnaast beschikt Badkamerradio.nl over een eigen showroom en vind je ook online alle nodige contactgegevens terug. Je vindt in geen tijd het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Bovendien kan in je eigen veilige en vertrouwde bankomgeving betalen en is de verbinding met de website op basis van het secure SSL-protocol. Ook is het zo dat Badkamerradio.nl beschikt over een eigen klantenservice waar je terecht kunt met vragen en/of problemen en dat er een duidelijke privacy policy is. Er is dus een geen enkele reden om aan te nemen dat Badkamerradio.nl niet te vertrouwen valt.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Badkamerradio.nl staat voor je klaar bij vragen of problemen waarop de website zelf geen antwoord kan bieden. Er zijn heel wat opties om de klantenservice te contacteren. Zo kan je lekker ouderwets een brief sturen of een net iets modernere mail. Daarnaast kan je per fax contact leggen of tijdens kantooruren bellen. Ten slotte is het ook mogelijk om via de social media kanalen van Badkamerradio.nl een vraag te stellen aan de klantenservice. Zo kan je via Facebook of via Twitter jouw situatie kenbaar maken. Er kan natuurlijk altijd iets mislopen. Is dat het geval en dien je graag klacht in? Dan kan je jouw klacht op dezelfde manieren indienen of deze neerleggen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Online kan je heel wat bedrijven terugvinden die tal van zaken aanbieden. Een manier om mensen te helpen bij hun beslissingsproces is om jouw ervaringen en beoordelingen van webshops te delen. Heb jij ervaring met Badkamerradio.nl? Dan zijn wij op zoek naar reviews over deze webshop. Ben je tevreden met de kwaliteit van jouw badkamerradio? Kwam de levering op tijd? Zou je opnieuw een bestelling plaatsen of net niet? Waarom wel/niet? Deel jouw ervaring en help een ander!

Reviews over Badkamerradio.nl
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Badkamerradio.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Badkamerradio.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Badkamerradio.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Badkamerradio.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Badkamerradio.nl actief?

Badkamerradio.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals elektronica.

Ik heb de beoordelingen van Badkamerradio.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Badkamerradio.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Badkamerradio.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Badkamerradio.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie