Alibaba logo

Alibaba reviews en ervaringen

Bezoek de website
Alibaba reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
385
Alibaba logo
Website
alibaba.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Alibaba

Overweeg je een aankoop bij Alibaba na iets interessants gezien te hebben? Ontdek wat anderen ervan vonden. Wij hebben reacties van eerdere kopers verzameld om je inzicht te geven in hun ervaringen met Alibaba.

Over Alibaba

Opgericht in 1999 door Jack Ma in Hangzhou, China, is Alibaba een gigant in de e-commerce wereld. Vergelijkbaar met Ebay en Amazon, maar met een unieke twist: het verbindt fabrikanten en groothandels direct met wereldwijde kopers. Verkopers op Alibaba betalen voor voordelen zoals verhoogde zichtbaarheid en onbeperkt productaanbod, naast een jaarlijkse vergoeding en verkoopcommissies.

Waarom kiezen voor Alibaba

Als globaal handelsplatform verbindt Alibaba bedrijven met klanten en andere bedrijven wereldwijd. Het is verdeeld in Taobao voor consument-naar-consument (c2c), Tmall voor bedrijf-naar-consument (b2c) en Alibaba.com voor bedrijf-naar-bedrijf (b2b), en staat bekend als 's werelds grootste handelsplatform. Alibaba streeft ernaar handel voor verkopers en kopers makkelijk te maken door effectieve tools aan te bieden voor productpromotie.

Met honderden miljoenen producten in over 40 categorieën bereikt Alibaba kopers uit meer dan 190 landen. Dagelijks vinden duizenden berichtenuitwisselingen plaats tussen kopers en verkopers, wat het een bruisende marktplaats maakt.

Is Alibaba betrouwbaar?

Alibaba heeft, ondanks de algemene reserve ten opzichte van Chinese producten en websites, een sterke reputatie ontwikkeld en concurreert met grootmachten als Amazon en Ebay. Hoewel de meeste ervaringen positief zijn, wordt aangeraden voorzichtig te zijn met tussenhandelaren. Alibaba onderwerpt verkopers aan strenge controles om de veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen. Kopers kunnen ook maatregelen treffen door gebruik te maken van diensten zoals Trade Assurance en Gold Plus Supplier voor extra zekerheid.

Klantenservice en klachten

Alibaba hanteert strikte regels voor de betrouwbaarheid van verkopers en biedt een klantenservice die 24/7 beschikbaar is voor vragen of klachten. Dit systeem van voortdurende monitoring en ondersteuning garandeert een veilige koopervaring voor elke klant.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met bestellen bij Alibaba? Deel je verhaal en help anderen met je review.

Reviews over Alibaba
Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Alibaba
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alibaba een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Alibaba. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Alibaba zouden bestellen.

In welke sectoren is Alibaba actief?

Alibaba is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals voordeelshops , elektronica , koopjes , warenhuizen , hobby en kantoor.

Ik heb de beoordelingen van Alibaba goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Alibaba gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Alibaba geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Alibaba u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie