333Travel logo

333Travel reviews en ervaringen

Bezoek de website
333Travel reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
263
333Travel logo
Website
333travel.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen 333Travel

rn

Ontdek hoe eerdere klanten hun vakantie met 333Travel ervaren hebben. Als je overweegt om via deze reisorganisatie te boeken, vind je hier nuttige reviews en bedrijfsinformatie om je keuze te vergemakkelijken.

rn

Over 333Travel

rn

Sinds 2000 biedt 333Travel als Nederlandse reisorganisatie op maat gemaakte individuele rondreizen aan, waarbij elke reis rijk is aan inclusies, van excursie-entreegelden tot gedetailleerde reisplannen. De focus van het bedrijf ligt op het creëren van memorabele reiservaringen door middel van nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners.

rn

Waarom kiezen voor 333Travel

rn

Van fly and drives tot strand- of stedenvakanties, 333Travel specialiseert zich in persoonlijke rondreizen die geen enkel detail over het hoofd zien, waardoor reizigers zorgeloos kunnen genieten. De reisaanbieder streeft naar perfectie in elke vakantie, ondersteund door een team met diepgaande kennis van elke bestemming. Bovendien zet 333Travel zich in voor duurzaam reizen door kleinschalige hotels te verkiezen en ethische partners te kiezen, wat bijdraagt aan zowel een authentieke ervaring als lokale ondersteuning.

rn

Is 333Travel betrouwbaar?

rn

Met meer dan twee decennia in de reisbranche heeft 333Travel zich bewezen als een betrouwbare reispartner voor duizenden tevreden klanten. Samenwerking met vertrouwde partners, financiële solvabiliteitsverzekering, en flexibele annuleringsvoorwaarden tot 42 dagen voor vertrek zijn maar enkele aspecten die bijdragen aan de betrouwbaarheid van 333Travel. Gratis repatriëring bij onvoorziene situaties versterkt hun toewijding aan klantenzekerheid.

rn

Klantenservice en klachten

rn

333Travel onderscheidt zich door uitstekende service, met 24/7 assistentie en meerdere communicatiekanalen voor een zorgeloze vakantie. Hun proactieve benadering in het oplossen van klachten zorgt ervoor dat elke reiziger ondersteund wordt, zowel voor als tijdens hun reis.

rn

Wil jij ook beoordelen?

rn

Heb je ervaring met 333Travel? Jouw beoordeling kan andere reizigers helpen in hun besluitvormingsproces. Deel jouw ervaringen en help anderen een geïnformeerde keuze te maken.

Reviews over 333Travel
Gerelateerde bedrijven
AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
1 beoordeling
9,5
Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
2 beoordelingen
10
Footprinttravel logo
Footprinttravel
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou opnieuw kopen
Een frustrerende ervaring

Aanvankelijk leek alles telefonisch prima geregeld te zijn voor onze reis naar Mexico, inclusief luxe pakket en een huurauto voor twee personen. We hoefden niets schriftelijk te bevestigen, werd ons verzekerd. Eenmaal aangekomen bleek echter dat we extra moesten betalen voor de tweede bestuurder en dropoff kosten, en dat onze 'deluxe' reis in werkelijkheid helemaal niet zo deluxe was. Contact opnemen leverde niets op; er kon niks voor ons gedaan worden. Ter vergelijking, een ander stel had via een reisbureau geboekt en betaalde minder voor een veel beter arrangement. Wij voelen ons bedrogen en zullen niet meer via dit reisbureau boeken - een sentiment dat gedeeld wordt door vrienden die ook overwegen dit bedrijf te mijden. Altijd alles schriftelijk vastleggen is de les hier.

Geplaatst op: 04-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Jessica N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Vertrouwde en voortreffelijke service

Uitstekende service en betrouwbaarheid. Onze rondreis door de Verenigde Staten, geboekt via 333travel, was van begin tot eind perfect georganiseerd. We werden goed ondersteund. We kijken ernaar uit om onze volgende reis ook via hen te regelen.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Suzanne S.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over 333Travel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
1 beoordeling
9,5
Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
2 beoordelingen
10
Footprinttravel logo
Footprinttravel
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 333Travel een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over 333Travel. Hun gemiddelde score is 6,7 waar 50% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij 333Travel zouden bestellen.

In welke sectoren is 333Travel actief?

333Travel is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals fly & drive , rondreizen , singlereizen , stedentrips , verre reizen , zonvakanties , hotels , vliegticket aanbieders , familiereizen en huwelijksreizen.

Ik heb de beoordelingen van 333Travel goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van 333Travel gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of 333Travel geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van 333Travel u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie