Winkelglutenvrij.nl logo

Winkelglutenvrij.nl reviews en ervaringen

Winkelglutenvrij.nl reviews en ervaringen
1039
Winkelglutenvrij.nl logo
Website
Winkelglutenvrij.nl
Categorie
Webshops

Ontdek beoordelingen over Winkelglutenvrij.nl

Voor mensen met glutenintolerantie of coeliakie is de zoektocht naar betrouwbare glutenvrije producten essentieel. Winkelglutenvrij.nl biedt een breed scala aan opties, maar hoe betrouwbaar is deze webshop? Lees hier beoordelingen van anderen en vind uit of het assortiment authentiek glutenvrij is en smakelijk bevonden wordt!

Introductie tot Winkelglutenvrij.nl

Gestart in 2013, heeft Winkelglutenvrij.nl als missie het grootste aanbod aan glutenvrije producten gemakkelijk toegankelijk te maken. Met een nadruk op uitgebreide productinformatie, voedingswaarden, allergenen informatie en heldere productfoto's, maakt deze webshop het eenvoudig om je gezondheid te waarborgen. Bestel je vóór 20:30, dan heb je je producten de volgende dag al in huis, met gratis verzending vanaf €45.

Waarom kiezen voor Winkelglutenvrij.nl?

Claimend het breedste assortiment van glutenvrije voedingsproducten in Nederland te hebben, biedt Winkelglutenvrij.nl meer dan 2400 producten. De site is overzichtelijk onderverdeeld in categorieën en biedt veel informatie over glutenintolerantie. De webshop biedt diverse betaalopties en een soepel proces voor als een product niet bevalt of verkeerd geleverd is met een retourtermijn van 14 dagen.

De betrouwbaarheid van Winkelglutenvrij.nl

Een webshop kan op betrouwbaarheid getest worden door te checken op vermeldingen van KvK-nummer, btw-nummer en contactgegevens, het gebruik van beveiligde verbindingen, klantenservice aanwezigheid, heldere algemene voorwaarden, en keurmerklidmaatschappen zoals het Thuiswinkel Waarborg. Winkelglutenvrij.nl voldoet aan al deze criteria.

Klantenservice en omgaan met klachten

Winkelglutenvrij.nl zet zich in om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen via de klantenservice die bereikbaar is via e-mail, post of telefoon. Ze staan je graag te woord op ruime openingstijden. Mocht een klacht niet naar tevredenheid worden opgelost, dan zijn er procedures om via Thuiswinkel Waarborg of een Geschillencommissie tot een oplossing te komen.

Deel jouw ervaring met Winkelglutenvrij.nl

Als jij evaring hebt met bestellen bij Winkelglutenvrij.nl, nodigen we je van harte uit jouw mening te delen. Hoe beviel de prijs-kwaliteitverhouding, levering en klantenservice? Jouw review kan anderen helpen bij hun keuze!

Reviews over Winkelglutenvrij.nl
Gerelateerde bedrijven
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Oranje-artikelen-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Winkelglutenvrij.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Oranje-artikelen-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Winkelglutenvrij.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Winkelglutenvrij.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Winkelglutenvrij.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Winkelglutenvrij.nl actief?

Winkelglutenvrij.nl is actief in de webshops.

Ik heb de beoordelingen van Winkelglutenvrij.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Winkelglutenvrij.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Winkelglutenvrij.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Winkelglutenvrij.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie