Tenstickers logo

Tenstickers reviews en ervaringen

Tenstickers reviews en ervaringen
982
Tenstickers logo
Website
Tenstickers
Categorie
Webshops

Ontdek Wat Klanten Zeggen Over Tenstickers

Wil je jouw stickers een persoonlijk tintje geven? Bij Tenstickers doe je dit moeiteloos. Maar Tenstickers is meer dan alleen een plek voor unieke stickers. Lees hier samenvattingen van klantenreviews en ervaringen om een goed beeld te krijgen van deze specialist, zodat je kunt beslissen of je ook met Tenstickers aan de slag wilt.

Achtergrond van Tenstickers

Gestart door experts uit de decoratie- en e-commercebranche, had Tenstickers vanaf het begin de ambitie om de decoratiewereld te innoveren. Deze missie is geslaagd. De korte communicatielijnen van Tenstickers maken direct contact met de producent mogelijk, waardoor je geen last hebt van tussenpersonen. Bovendien streeft Tenstickers ernaar producten tegen zo laag mogelijke prijzen aan te bieden. Met een team van grafische specialisten biedt Tenstickers dagelijks nieuwe designs. Ook kun je zelf stickers ontwerpen via hun website.

Waarom Kiezen Voor Tenstickers?

Kiezen voor Tenstickers betekent kiezen voor maatwerk stickers en meer. Of je nu op zoek bent naar muurstickers, canvas schilderijen, vinyl tapijt of andere decoratieve items, je vindt meer dan 27.000 inspirerende ontwerpen bij Tenstickers. De reden om voor Tenstickers te kiezen is niet alleen de grote diversiteit aan producten, maar ook de mogelijkheid om zelf stickers te ontwerpen via de website.

De Betrouwbaarheid van Tenstickers

Beoordelingen van klanten zijn vaak een goede graadmeter voor de betrouwbaarheid van een bedrijf. Met een waardering van 3,7 uit 5 scoort Tenstickers uitstekend voor een bedrijf in deze sector. Dit illustreert de betrouwbaarheid in termen van productkwaliteit en service. Tenstickers biedt gratis verzending bij bestellingen boven de 55 euro en staat bekend om haar betrouwbare levertijden. De aangeboden betaalmethoden, waaronder iDeal, dragen tevens bij aan het vertrouwen in Tenstickers.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Voor vragen of klachten staat de klantenservice van Tenstickers klaar, hoewel communicatie enkel in het Engels mogelijk is. Dit kan als een verbeterpunt gezien worden, maar duidt op een internationaal georiënteerde service.

Deel Ook Jouw Beoordeling

Recensies bieden waardevolle inzichten vanuit het perspectief van de klant. Deze informatie helpt bij het maken van weloverwogen keuzes. Daarom moedigen we je aan om zelf ook een review achter te laten. Zo draag je, met minimale moeite, bij aan de besluitvorming van anderen.

Reviews over Tenstickers
Gerelateerde bedrijven
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
0 beoordelingen
10
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Tenstickers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
0 beoordelingen
10
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tenstickers een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Tenstickers. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Tenstickers zouden bestellen.

In welke sectoren is Tenstickers actief?

Tenstickers is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals drukwerk.

Ik heb de beoordelingen van Tenstickers goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Tenstickers gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Tenstickers geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Tenstickers u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie