Nisbets.nl logo

Nisbets.nl reviews en ervaringen

Nisbets.nl reviews en ervaringen
1194
Nisbets.nl logo
Website
Nisbets.nl
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen over Nisbets.nl

Zoek je als horecaondernemer naar de beste leverancier voor jouw benodigdheden? Nisbets.nl kan jouw ideale partner zijn. Wij hebben de klantreviews en ervaringen samengevat om jou een duidelijk beeld van Nisbets.nl's aanbod te geven, waarmee je de keuze kunt maken om al dan niet met hen in zee te gaan.

Ontdek Nisbets.nl

Al meer dan 35 jaar levert Nisbets.nl een breed assortiment aan keukenapparatuur voor zowel de professionele keuken als voor thuisgebruik. Als een ware one-stop-shop voor de horecaprofessional, biedt Nisbets.nl ervaring, kennis en een welkome korting van 20% voor nieuwe klanten.

De Voordelen van Kiezen voor Nisbets.nl

Bij Nisbets.nl vind je een uitgebreid aanbod van meer dan 13.000 scherp geprijsde horecaproducten. Van verbruiksartikelen tot koeltechniek, alles zonder dat je te veel betaalt. Bovendien geniet je van een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie, gratis retournering, en een prijsmatchgarantie. Snelle 24-uurs levering staat garant voor de service die je verwacht van een professional.

De Betrouwbaarheid van Nisbets.nl

Klantbeoordelingen bevestigen de betrouwbaarheid van Nisbets.nl, met een gemiddeld rapportcijfer van een 9. Betrouwbare producten variërend van kookgerei tot kleding en glaswerk, garanderen kwaliteit en tevredenheid.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

De klantenservice van Nisbets.nl staat altijd klaar om te helpen, of je nu langs wilt komen in Eindhoven, wilt bellen of een e-mail wilt sturen. Schrijf je ook in voor de gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen.

Jouw Beoordeling is Welkom

Door je ervaring met Nisbets.nl te delen, draag je bij aan de besluitvorming van anderen. Jouw beoordeling is waardevol en helpt anderen bij het maken van de juiste keuze. Neem even de tijd om deze achter te laten!

Reviews over Nisbets.nl
Gerelateerde bedrijven
Meubello logo
Meubello
4 beoordelingen
8,2
Servies.nl logo
Servies.nl
1 beoordeling
9
Colletti logo
Colletti
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Nisbets.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Meubello logo
Meubello
4 beoordelingen
8,2
Servies.nl logo
Servies.nl
1 beoordeling
9
Colletti logo
Colletti
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nisbets.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Nisbets.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Nisbets.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Nisbets.nl actief?

Nisbets.nl is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals koken & tafelen en bedrijfskleding.

Ik heb de beoordelingen van Nisbets.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Nisbets.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Nisbets.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Nisbets.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie