Loberon logo

Loberon reviews en ervaringen

Bezoek de website
Loberon reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1355
Loberon logo
Website
loberon.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Ontdek Beoordelingen en Ervaringen met Loberon

Droom je ervan je woning om te toveren tot een unieke thuisplek met karaktervolle accessoires? Loberon biedt een schat aan kwalitatieve items die elke ruimte een persoonlijke touch geven. In deze samenvatting van beoordelingen en ervaringen verkrijg je inzicht in wat Loberon als aanbieder zoal te bieden heeft, en kun je voor jezelf bepalen of hun assortiment past bij jouw visie op interieurinrichting.

Kennismaking met Loberon

Loberon onderscheidt zich door een breed scala aan accessoires die sfeer en karakter aan jouw woning toevoegen. De collectie, variërend van thema's zoals wonen, eten, koken, slaap- en badkamer tot tuin, brengt elke ruimte tot leven. De producten zijn van superieure kwaliteit, beschikbaar in diverse kleuren en vervaardigd uit verschillende hoogwaardige materialen.

Voordelen van winkelen bij Loberon

Redenen genoeg om je decoratieve hart op te halen bij Loberon. Hun aanbod is uniek en uitgebreid, kleurrijk, en alle items stralen een positieve sfeer uit. Loberon staat voor ambachtelijk vervaardigde, duurzame producten met een sterk karakter, die hun waarde behouden. De collectie bestaat uit exclusieve, natuurlijke materialen, bekroond met lovende recensies. Daarbij garandeert het Thuiswinkel Waarborg de betrouwbaarheid van Loberon als online winkel.

De betrouwbaarheid van Loberon

Loberon etaleert zijn betrouwbaarheid op meerdere fronten, onder meer door het bezit van het ”˜Veilig Winkelen’ keurmerk, wat veilige transacties via SSL-versleuteling waarborgt. Hun toewijding aan klanttevredenheid weerspiegelt zich in de garantie dat elk probleem met aangekochte producten grondig en naar tevredenheid wordt aangepakt.

Klantenservice en Omgaan met Klachten

Loberon belooft excellente service, biedt transparante communicatiekanalen, en maakt het makkelijk om support te ontvangen, of dat nu telefonisch, per brief, of via e-mail is. Het bedrijf is ook actief op sociale media zoals Facebook, Instagram en Pinterest, wat directe communicatie vereenvoudigt.

Doe ook jouw beoordeling

Heb je dankzij eerdere beoordelingen een duidelijker beeld gekregen van Loberon en hun aanbod? Maak dan ook de keuze om jouw ervaringen te delen. Jouw feedback helpt anderen bij het maken van een geïnformeerde beslissing en draagt bij aan de community.

Reviews over Loberon
Gerelateerde bedrijven
Cookinglife logo
Cookinglife
36 beoordelingen
4,8
Bedderie logo
Bedderie
4 beoordelingen
9,4
Peackinterior logo
Peackinterior
0 beoordelingen
10
3,3
14% zou opnieuw kopen
23 beoordelingen
Niet juist passend marmeren keukenblad en geen reactie van Loberon

Na levering bleek het marmeren keukenblad niet te passen. Het blad is door de vervoerder meegenomen, maar een reactie van Loberon blijft uit. Als ik de klantenservice bel, krijg ik alleen te horen dat er een storing is. Dit duurt inmiddels al langer dan anderhalve week, wat erg onprofessioneel overkomt.

Geplaatst op: 13-12-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Eva V.

4 / 10
2/5 2/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Bestelling gedaan en daarna radiostilte, geld waarschijnlijk weg. Nooit meer hier kopen

Afschuwelijke serviceniveau, na mijn bestelling en betaling complete stilte. Mijn e-mails blijven onbeantwoord. Ik adviseer sterk om hier niets te kopen.

Geplaatst op: 12-11-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Sara B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Ja
Koop hier niets!!!

Ik heb een defect Hert gekocht dat blijkbaar al eerder was geretourneerd, volgens de reviews die ik las. Retourneren was helaas geen optie. Na het versturen van foto's kreeg ik slechts €100 terug, terwijl het bedrijf bijna €200 aan mij verdiend heeft door een defect product te leveren. Ik ben mijn geld kwijt en het Hert belandde op het afvalpark. Nooit meer een aankoop bij loberon.be voor mij.

Geplaatst op: 19-09-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Daan P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Lampekap na 2 jaar niet zwart meer maar bruin

De service is verbazingwekkend. We kochten een lamp met een zwarte kap, die nu bruin is geworden. De schuld voor de verkleuring wordt ons in de schoenen geschoven en ze weigeren service te verlenen. Het enige dat we vragen is een nieuwe kap.

Geplaatst op: 01-02-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Jelle E.

3 / 10
1/5 2/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Teleurstellende ervaring: onbetrouwbaar

Eind mei vier luxe tuinstoelen besteld en betaald, maar mid-juli slechts één stoel ontvangen. Klantenservice houdt mij aan het lijntje over resterende leveringen en is verre van transparant. Betalingsafhandeling en service laten sterk te wensen over. Zo te zien delen velen mijn negatieve ervaring.

Geplaatst op: 13-07-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Kiki E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Absoluut afraden

Ik zou dit bedrijf minpunten geven als het kon. Ongelooflijk onprofessioneel; ik word al weken aan het lijntje gehouden over een bestelling die zogenaamd onderweg is, zonder enige duidelijkheid. Bestel hier niks. Geld kwijt en geen product ontvangen voor mijn moeder's verjaardag. Een diepe schaamte voor Loberon.

Geplaatst op: 13-05-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Imane R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Ontevredenheid ten top. Niet aanbevolen

Een enorme teleurstelling van begin tot eind. Na het kopen van tafels die vervolgens verdwenen, kreeg ik te maken met een slechte klantenservice en onbetrouwbare bezorging door DHL. Communicatie via mail of telefoon was onmogelijk en antwoorden bleven uit. Na maanden wachten en 800 euro lichter, verschenen de tafels plots zonder enige aankondiging of ontvangstbewijs in de hal. We zijn nu, na vijf maanden, nog steeds bezig met de afhandeling. Mijn advies: winkel ergens anders, deze winkel is een chaos.

Geplaatst op: 06-05-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Martijn A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Klantendienst en bestelproces laten veel te wensen over

Ik had een product besteld en na enige tijd nog niets ontvangen. Na contact te hebben gezocht, werd mij verteld dat mijn pakket verloren was gegaan, maar dat ze een vervanging zouden sturen. Kort daarna werd me per e-mail gemeld dat ze nogmaals gingen verzenden, terwijl ik het product al had. Toen ik voor langere tijd naar het buitenland ging, ontving ik een eerste herinnering. Ik heb gecommuniceerd dat ik het overbodige product bij terugkeer zou retourneren. Ondanks bewijs van ontvangst op 18 maart 2022 door Loberon, beweren zij niets ontvangen te hebben en blijven ze op een onvriendelijke toon herinneringen sturen. Gisteren heb ik nogmaals alle bewijzen opgestuurd, hopend dat ze ditmaal hun administratie corrigeren. Mijn vertrouwen is echter weg, vooral na meerdere soortgelijke ervaringen te hebben gelezen.

Geplaatst op: 10-05-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Lieke P.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
VOOR VERBETERING VATBAAR

De kwaliteit van de producten is goed voor de prijs, maar de levering laat te wensen over. Drie keer iets besteld, en ik wacht al bijna drie maanden op mijn derde bestelling. Steeds wordt mij verteld dat het klaarstaat voor levering door DHL. Voor deze prijs had ik betere service verwacht. Als het probleem daadwerkelijk bij DHL ligt, overweeg dan een andere leverancier, alhoewel ik betwijfel of DHL de boosdoener is.

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Luna D.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Extreem lange levertijd zonder oplossing

Ondanks de beloofde levertijd van 9-12 dagen, wacht ik nu al 9 weken op mijn bestelling, met enkel excuses bij navraag. Nu blijkt het artikel niet meer beschikbaar te zijn. Bij verzoek om geldteruggave werd mij verteld dat annuleren geen optie is.

Geplaatst op: 15-03-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Rik S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Rampzalig

Van begin tot eind een ramp. Meer dan 8 weken levertijd voor een artikel dat op voorraad zou zijn, een kortingscode die niet werkt, een website waardoor ik mijn bestelling niet kon plaatsen omdat mijn adres 'niet bestaat', en nu een item dat als 'geleverd' staat aangemerkt, terwijl ik niets ontvangen heb. Ik heb 2 e-mails gestuurd en één bericht via Facebook, maar na 5 dagen nog steeds geen reactie. Ze hebben prachtige producten, maar ik zal hier niet snel nog iets bestellen.

Geplaatst op: 11-03-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Fiene L.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Horrible!!!!

Onze bestelling op 21/01/2022 geplaatst en tot op heden vier artikelen nog steeds niet ontvangen. Website beloofde eerst 6-7 werkdagen, maar na bestelling werd dit ineens 9-12 dagen. Duidelijk een geval van misleiding met alleen maar smoezen als uitleg. Een waarschuwing: bestel hier niets. Pure oplichterij!

Geplaatst op: 18-03-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Owen A.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Wat een slechte service, bij de klantenservice verbrak men gewoon de verbinding...SLECHT!!

Zo'n slechte ervaring met Loberon; ik ben woest. Ik plaatste een grote bestelling en wilde mijn twee kortingscodes gebruiken, maar deze bleken ongeldig. Toen ik belde, werd gesuggereerd de bestelling in tweeën te splitsen en twee dagen te wachten - onacceptabel. Na mijn klacht, werd de verbinding verbroken. Uiteindelijk zeggen ze dat ik pas korting krijg als ik beslis te behouden. Ik bestel hier nooit meer. Alles is te duur, de service is abominabel, het duurt een eeuwigheid voordat je je geld terugkrijgt bij retouren, en als kers op de taart hangt de klantenservice op als je je ongenoegen uit. Denk twee keer na voordat je hier bestelt.

Geplaatst op: 08-02-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Jennifer V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Betrouwbare site

Mijn ervaring met Loberon is constant positief. De bestellingen zijn altijd goed ingepakt en mocht een artikel niet direct leverbaar zijn, dan word ik meteen op de hoogte gebracht van de verwachte levertijd. Tot dusver heb ik nog nooit een probleem ondervonden bij mijn aankopen.

Geplaatst op: 31-01-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Valerie V.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja
ONBETROUWBAAR

Dit bedrijf heeft zijn betrouwbaarheid verloren. Nadat ik een bestelling had geplaatst, werd me een levertijd van 9 tot 12 werkdagen beloofd. Na meerdere malen contact te hebben gehad met de klantenservice, blijft een concrete leverdatum uit. Ze zeggen dat het artikel klaar is voor verzending, maar kunnen niet aangeven wanneer het verzonden wordt. Terugbetaling is blijkbaar ook geen mogelijkheid.

Geplaatst op: 11-03-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Pieter W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
ONBETROUWBAAR

Helaas moet ik concluderen dat dit een onbetrouwbaar bedrijf is. Ik plaatste een bestelling met een beloofde levertijd van 9 tot 12 werkdagen. Echter, na contact met de klantenservice blijkt de leverdatum onbekend. Ze vertelden me dat het klaarstaat, maar een exacte leverdatum kunnen ze niet geven. Ook het terugkrijgen van mijn geld is geen optie.

Geplaatst op: 11-03-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Fedde B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Zeer slecht!!

Onbetrouwbare online winkelervaring. Twee parasols besteld voor juli, maar pas in september de eerste ontvangen en toch een factuur voor beide. Na veelvuldig contact en loze beloftes, wilden we de tweede parasol annuleren gezien de zomer al voorbij was. Onterechte aanmaningen uit Duitsland ontvangen voor twee parasols. Mijn advies is om hier niet te bestellen; positieve beoordelingen lijken niet oprecht.

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Fenne K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Drama drama drama..2 week levertijd! en retour proces werkt niet..en ze doen zeer moeilijk bij retouren en geven geen geld terug

Een levertijd van twee weken... Het retourproces functioneert niet naar behoren, de klantenservice is bijna onbereikbaar en wanneer er wel contact is, is het antwoord vaag. Retouren worden niet zomaar geaccepteerd. Wees voorzichtig!

Geplaatst op: 06-11-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Janna B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Bestelling zoek, zoek het zelf maar uit en geen geld terug

Mijn bestelling is verdwenen en ik krijg totaal geen respons; alles moet van mijn kant komen. Ze doen geen moeite het pakje te vinden en beweren dat je geen geld terugkrijgt tenzij het retour is. Maar als ik de beoordelingen lees, lijkt zelfs dat een lastige opgave.

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Sebastiaan M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Misleidend

Gekozen voor betalen na ontvangst bij mijn bestelling. Kreeg de volgende dag een bericht van Loberon met het verzoek alsnog vooraf te betalen (waarom is achteraf betalen dan een optie?). Na telefonisch overleg werd beloofd dat ik een mail zou krijgen om de vooruitbetaling te regelen, inclusief een korting van 15 euro. Echter, de beloofde korting was afwezig in de mail, waarna ik besloot de bestelling te annuleren. Erg onprofessioneel naar mijn mening.

Geplaatst op: 26-10-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Tara M.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 3/5
Opnieuw kopen? Nee
Appalling Customer Service

I returned one item from my order of three, using the provided return slip, only to find out they claim it wasn't returned. Despite having tracking proof of its return, they still 'can't locate' the item, and I'm left waiting for my refund. The customer Service is lacking in professionalism and efficiency. A month has passed since the return and I am still without a refund or the product. I advise against using this company, as they seem to take your money without delivering on their promises.

Geplaatst op: 28-09-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Mirthe K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Verwachtte levering in juni. Nog steeds niets ontvangen.... zelfs geen mailtje. Ik ga er dus vanuit dat het puur bedrog is.

De verwachte levering in juni is uitgebleven zonder enige vorm van communicatie. Tot op heden heb ik niets ontvangen, wat me doet concluderen dat het hier waarschijnlijk om bedrog gaat.

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Yara M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Uitmuntende klantenservice

De aangeboden producten zijn zorgvuldig uitgekozen en voldoen aan hoge standaarden. Ze zien er precies zo uit als op de afbeelding en de kwaliteit is uitstekend. De klantenservice verdient een pluim; zowel in direct contact als via schriftelijke communicatie zijn ze uitzonderlijk aardig.

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Daphne D.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Loberon
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Cookinglife logo
Cookinglife
36 beoordelingen
4,8
Bedderie logo
Bedderie
4 beoordelingen
9,4
Peackinterior logo
Peackinterior
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Loberon een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 23 beoordelingen geplaatst over Loberon. Hun gemiddelde score is 3,3 waar 14% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Loberon zouden bestellen.

In welke sectoren is Loberon actief?

Loberon is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals koken & tafelen , meubels , sanitair , slaapcomfort en woonaccessoires.

Ik heb de beoordelingen van Loberon goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Loberon gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Loberon geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Loberon u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie