Muurmode logo

Muurmode reviews en ervaringen

Muurmode reviews en ervaringen
883
Muurmode logo
Website
Muurmode
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Muurmode

Zoek je vernieuwing voor je interieur? Ontdek Muurmode! Deze webshop biedt een uitgebreide collectie muurstickers en behang die elke ruimte opfleuren. Lees de ervaringen met Muurmode hier en ontdek zowel de plus- als de minpunten voordat je een aankoop doet!

Over Muurmode

Opgericht in 2018, specialiseert Muurmode zich in de verkoop van fotobehang en muurdecoraties aan zowel bedrijven als particulieren. Hun expertise stelt hen in staat klanten professioneel te adviseren, wat erg handig is bij twijfel over je keuze!

Muurmode blinkt uit met een ruim assortiment, de mogelijkheid om behang en canvassen te personaliseren met eigen foto's, en een grote keuze database waardoor je altijd iets vindt dat bij je stijl past. Daarnaast kun je echte koopjes vinden in de outletsectie.

Waarom kiezen voor Muurmode

Voor hen die hun interieur willen opfrissen, biedt Muurmode een betaalbare oplossing middels hun behang, canvassen en muurstickers. Je hebt de vrijheid om zelf de afbeeldingen voor de producten te kiezen, waarmee je precies de gewenste sfeer in je interieur brengt, passend bij elk design. Bovendien, voor unieke cadeau-ideeën of voor shoppers met een strak budget, zijn de scherpe prijzen en de outlet van Muurmode perfect.

Is Muurmode betrouwbaar?

Muurmode's betrouwbaarheid wordt ondersteund door positieve klantbeoordelingen, een hoge tevredenheidsscore en het Webwinkel-keurmerk sinds 2014. Verder garandeert Muurmode veilige betalingsmethoden, waardoor zorgen overbodig zijn.

Klantenservice en klachten

Onvrede over je aankoop bij Muurmode? Je kunt klachten indienen via telefoon, e-mail of het online formulier. Ook voor advies of vragen staat Muurmode klaar, hoewel voorafgaand het raadplegen van de 'Klantenservice'-sectie aanbevolen is.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Muurmode? Deel je mening en help anderen een beter beeld te krijgen van de webshop. Het schrijven van een review is eenvoudig en kost slechts weinig tijd.

Reviews over Muurmode
Gerelateerde bedrijven
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
0 beoordelingen
10
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Muurmode
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
0 beoordelingen
10
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Muurmode een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Muurmode. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Muurmode zouden bestellen.

In welke sectoren is Muurmode actief?

Muurmode is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals drukwerk.

Ik heb de beoordelingen van Muurmode goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Muurmode gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Muurmode geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Muurmode u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie